Fényes nappal drogoznak a nyílt utcán San Franciscóban, katasztrófa turistáskodni hívják az embereket

baloldali városvezetés, San Fransisco, Egyesült Államok, drog, hajléktalon
-
Vágólapra másolva!
Elképesztő méreteket ölt a lakhatási és közegészégügyi válság San Fransisco-ban, a helyiek már "városnéző sétákat" szervezenek, hogy így tiltakozzanak a baloldali városvezetés inkompetens magatartása miatt, írja a ZeroHedge.
Vágólapra másolva!

A baloldali városvezetést magának tudó, a megfizethetetlen lakbérek és ingatlanárak miatt lakhatási válsággal sújtott San Fransisco egy új "szórakozási lehetőséget" kínál a nagymúltú és az amerikai kultúra szempontjából meghatározó kaliforniai világváros hanyatlását megtekintő katasztrófaturistáknak.

Premierplánban lehet végig nézni, ahogy hajléktalanok lepik el a várost és zombira lövik magukat a drogosok.

A "Downtown Doom Loop Walking Tour" (magyarul "Belvárosi Világvége-figyelő Városnéző Séták") szervezői arra invitálják a turistákat, ahogy írják:

A baloldalnak köszönhetően San Francisco állapota annyira leromlott, hogy

a szövetségi tisztviselők azt tanácsolják a közalkalmazottaknak, hogy belátható időn belül inkább home office-ból dolgozzanak, semmint "a város egyik legpimaszabb szabadtéri drogpiacán" bolyongjanak.

A 90 perces sétán számos kérdést boncolgathatnak az érdeklődők, mint például:

Hogyan lehet egy 14,6 milliárd dolláros éves költségvetéssel rendelkező város a városi hanyatlás mintaképe? Hogyan lehetséges, hogy évente 776,8 millió dollárt költ a rendőrségre, és nem tudja a közrendet fenntartani?

Az san fransisco-i válság olyan mélységeket érint, hogy már a demokrata szavazók is kiakadtak.