Lehúzta a nyulat a vécén, Thailföldig menekült a férfi Angliából

nyúl, Lepus
A nyulat engedjük ki a ketrecből, hogy a lakás erre alkalmas helyiségeiben mozoghasson. Ezzel kapcsolatban persze fontos tudni, hogy a nyúl nem feltétlenül válik szobatisztává (bár nem is lehetetlen a dolog), illetve előfordulhat, hogy a lakás bizonyos berendezési tárgyait (széklábak, szabadon futó kábelek, tapéta) megrágcsálja.
Vágólapra másolva!
Még mindig menekül Thaiföldön az a kontrollmániás férfi, aki lehúzta párja nyulát a vécén. A 23 éves szökevény bűnözőt távollétében börtönbüntetésre ítélték, miután a bántalmazás során légpisztollyal lőtte le áldozatát, és túladagolásra késztette párját, írja a Daily Mail.
Vágólapra másolva!

Bizarr esetért ítéltek nyolc év börtönre egy brit férfit, a Daily Mail szerint a 23 éves Nicholas Cash

lehúzta a barátnője nyulát a vécén, majd elmenekült Nagy-Britanniából.

A dorseti Bournemouthból származó Cash, kilenc hónapos kapcsolatuk alatt folyamatos kontroll alatt tartotta és és erőszakoskodott a 21 éves Olivia Croft-tal. A Crofttal való kapcsolata során

a férfi egy törött üvegdarabbal megvágta az arcát, bezárta a lakásukba, és többször rálőtt egy légpuskával. Emellett drogtúladagolásra is kényszerítette, nagy mennyiségű tablettát nyomott le a torkán.

- nyilatkozta Olivia Croft.

Cash azt állította, hogy túl beteg volt ahhoz, hogy részt vegyen az októberi tárgyaláson, de aztán Thaiföldre menekült egy új partnerrel.

A címlapi képünk illusztráció!