Kirepült az ablakon és szörnyethalt egy diák egy buszbalesetben az Egyesült Államokban

iskolabusz, buszbaleset, Egyesült Államok
-
Vágólapra másolva!
Buszbaleset történt az Egyesült Államokban, miután egy iskolabusz rosszul vette be a kanyart és felborult. Egy gyermek meghalt, többen megsebesültek - írja az ABC News.
Vágólapra másolva!

Szörnyű buszbaleset történt Ohio államban, az Egyesült Államokban, többen megsebesültek és legalább egy diák meghalt, írja az ABC News.

A keddi tragédia folyamán arról számolt be az amerikai média, hogy

a biztonsági övek hiányának köszönhetően egy diák kirepült az ablakon és többen megsebesültek, miközben bevett egy kanyart.

Ötvenkét diák tartózkodott a buszon a baleset idején, a körzeti iskola közleménye szerint a baleset egy általános iskolai útvonalat érintett. Helyi idő szerint körülbelül 8:16-kor egy kelet felé tartó Honda Odyssey balra kanyarodott a középső sávból és a nyugat felé haladó iskolabusz sávjába, mondta a rendőrség. Az iskolabusz vezetője megpróbált a leállósávra hajtani, hogy kikerülje a Hondát, de a járművek így is érintették egymást.

A busz ekkor letért az út jobb oldalára majd felborult, míg a Honda megállt az út jobb oldalán.

Egy gyermek súlyos sérüléseket szenvedett, huszonkét diáknak azonban nincsenek életveszélyes sérülései, ahogy a buszsofőr és a Honda Odyssey vezetője is könnyebb sérüléseket szereztek csak. A baleset körülményeit a rendőrség még vizsgálja.