Egy őrjöngő nő szex közben megfojtotta a párját, majd feldarabolta

Vágólapra másolva!
Elképesztően brutálisan gyilkolta meg egy fiatal nő a párját: szex közben megfojtotta egy nyakörvvel, majd feldarabolta. A nő nem csak a gyilkosság alkalmával, hanem a tárgyalóteremben is megdöbbentően viselkedett, ott a saját ügyvédjére támadt rá – írja a Mirror.
Vágólapra másolva!

A 25 éves Taylor Schabusiness 2022 februárjában brutálisan meggyilkolta párját, a 24 éves Shad Thyriont Wisconsinban.

A nő és a férfi éppen szexszeltek, amikor Taylor egy kutyanyakörvvel megfojtotta a férfit, majd erőszakoskodott a testtel, végül pedig feldarabolta.

A helyszínre érkező szakértőknek hátborzongató látványban volt részük, a lakásban mindenhol testrészek hevertek, a férfi feje pedig egy vödörben volt.

A nyomozás során felmerült, hogy a nő cselekedetére hatással lehetett az, hogy évekig használt amfetamint, azonban a szakértők megállapították, hogy a nő nem szenvedett semmilyen mentális betegségben a gyilkosság idején, így bíróság elé állhatott.

Taylor tárgyalásai sem zajlottak le esemény mentesen, ugyanis az egyik alkalommal annak ellenére megtámadta az ügyvédjét, hogy meg volt bilincselve, végül az egyik teremőrnek kellett letepernie.

Egy másik alkalommal pedig az derült ki, hogy a nő a gyilkosság előtt bizarr szelfiket tett közzé, amiken a hírhedt sorozatgyilkos, Jeffrey Dahmer, fotójával pózol.