Borosüveggel szúrt le egy utast egy részeg ámokfutó egy karibi repülőgépen

Virgin Atlantic Airways Airbus A350-1000 Taxiing At London Heathrow Airport 2022 Above Air Stewardess Air Traffic Control Tower Air Vehicle Airplane Airport Runway At The Gates - Band Brand Name Business Finance and Industry Cargo Container Civil Aviation
Virgin Atlantic Airways Airbus A350-1000 aircraft as seen taxiing infront of other planes, the air traffic control tower, the gates of the terminal of London Heathrow airport in UK during a cloudy day from Myrtle Avenue, a famous planespotting location. The modern and advanced Airbus A350 wide body passenger plane is powered by 2x Rolls Royce RR jet engines, has the registration G-VJAM and has the name Queen Of Hearts. Virgin Atlantic is a British airline with its head office in Crawley, England with its main base at Heathrow and secondary Manchester airport. Virgin will join the SkyTeam airline alliance group in 2023. During the summer of 2022 the European Aviation industry is facing long delays, cancellations and travel chaos mostly because of staff shortages at the airports after the Covid-19 Coronavirus pandemic era, air travel had increased demand. London Heathrow Airport LHR, United Kingdom on August 2022 (Photo by Nicolas Economou/NurPhoto) (Photo by Nicolas Economou / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy karibi repülőjárat utasai szemtanúi voltak annak, ahogy egy férfi összetör egy borosüveget és leszúrja vele egy utastársát. Az utasok a személyzetet hibáztatják, amiért rengeteg alkoholt szolgáltak fel a férfinek, és nem avatkoztak közbe, amikor zaklatta a nőket a fedélzeten.
Vágólapra másolva!

A British Airways egyik karibi járatának utasai szemtanúi voltak annak, ahogy egy jókedvű italozásból előbb zaklatás, majd fegyveres támadás lesz.

A szemtanúk szerint férfiak egy nagy csoportja órákon át hangosan bulizott a

elzárták a mosdóhoz vezető utat és több női utast is zaklattak.

A megrázó felvételek azt mutatják, ahogy a Gatwickről St. Luciára tartó járaton káosz tör ki. Több utas között verekedés tört ki körülbelül egy órával és húsz perccel a leszállás előtt.

Az egyik férfi egy szóváltást követően a Boeing 777-es konyhájába rohant, ahol előbb összetört egy üveget, majd visszarohant a férfihez akivel vitatkozott és a törött üveggel leszúrta őt

- írta a Dailymail.

A megtámadott férfi súlyosan megsérült, a sebeit egy ápoló látta el fedélzeten.

A fedélzeten tartózkodók elmondták, hogy a személyzet nem avatkozott közbe, és figyelmen kívül hagyták a dühöngő viselkedést, és a nők zaklatását is a támadást megelőzően.

Az egyik utas elmondta:

A támadót leszállásig felügyelték az utasok, majd földet éréskor három rendőr kísérte őt el.

A címlapi kép illusztráció.