Európa legnagyobb krematóriuma lesz a Millió rózsaszál énekesének kastélyából

kastély, millió rózsaszál, Alla Pugacsova, Szentpétervár
-
Vágólapra másolva!
Több százmillió rubelért, több miliárd forintért adta el kastélyát Alla Pugacsova egy szentpétervári üzletembernek, hogy Európa legnagyobb krematóriumát rendezzék ott be, írja a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

Milliárdokért adta el nemrégiben kastélyát Alla Pugacsova, a Millió rózsaszál (Million alih roz, ennek magyar fordítása Csongrádi Kata dala) előadója.

Az új tulajdonos egy szentpétervári showman, 450 millió rubelt (közel kétmilliárd forintot) fizetett az ingatlanért.Sztaniszlav Baretszki szerint a kastélyt Európa legnagyobb krematóriumává fogják átalakítani.

A humorista szerint azért vehette meg ilyen jó áron az ingatlant, mivel Pugacsovának nagyon kellett a pénz. A kastély eredetileg ennek duplájára volt értékelve. Az énekesnő egyébként évek óta szerepelt a híres Forbes magazin éves értékeléseiben. Karrierje során Alla Pugacsova megszerzett vagyona megközelítette a százmillió dollárt a kiadvány számításai szerint. Erről még tavaly számolt be a kompromat1 portál, amikor Alla Pugacsova férjével (a 27 évvel fiatalabb humorista-énekes Makszim Galkinnal) és béranyától született ikreikkel elköltözött. Először Izraelbe utaztak, aztán Lettországban voltak egy darabig, most nem pontosan tudni, hol élnek.

Galkin és Pugacsova ellenezte a háborút, és Galkin felkerült az ellenséges ügynökök listájára.

Az énekes elméletileg vállalna oroszországi fellépést, ennek gyakorlatilag nem sok az esélye maradt. Hogy ez mennyire így van, arra utal az is, hogy az énekesnő minden oroszországi érdekeltségét felszámolta az elmúlt évben.

Ingatlanjait átíratta Oroszországban maradt családtagjaira. Cégét pedig felszámolta, amelyet azért tartott fenn, mert a saját nevével fémjelzett divatmárkáért járó bevételeket ezen keresztül vette fel.