Egy férfi a megszállottja volt a kolléganőjének, akit brutálisan meggyilkolt

Vágólapra másolva!
Egy ausztrál férfi már évek óta szándékosan hátráltatja az igazságszolgáltatás működését azzal, hogy mindig új pszichiátriai szakvéleményt kér magáról. A férfiről már többször kimondták, hogy egészséges és teljes mértékben a tudatánál volt, amikor brutálisan meggyilkolta a kolléganőjét – írja a DailyMail.
Vágólapra másolva!

A 36 éves Luay Sako megszállottan rajongott a 23 éves kolléganőjéért Celeste Mannoért. A férfi beteges imádata odáig fajult, hogy 2020 novemberében

a férfi betörte a nő lakásának az ablakát, majd egy késsel halálra szurkálta.

A férfi az elfogása után rögtön arra hivatkozott, hogy mentális betegsége van, ezért nem lett volna képes ilyen szörnyű tettre, majd miután ezt elvetették,

azt mondta, hogy a betegsége miatt nem volt teljes mértékben beszámítható, amikor a gyilkosságot elkövette, azonban az igazságügyi orvosszakértők ezt sem tudták igazolni.

A férfi a betegségére hivatkozva állandóan magánzárkában van és ha megpróbálják áthelyezni, akkor azzal fenyegetőzik, hogy megöli magát.

Annak ellenére, hogy betegnek vallja magát, nem hajlandó szedni azokat a gyógyszereket, amik segíthetnének az állapotán.

A férfi most ismét új szakértői véleményt kért a mentális állapotáról, ezért a tárgyalása majd csak októberben folytatóik.