Joe Biden pont azt felejtette el, amiért Maine államba ment

President Of The United States Joe Biden Delivers Remarks At The National Safer Communities Summit At Hartford University NurPhoto General news June 16 2023 16th June 2023 US President Joe Biden Horizontal


888
President of the United States Joe Biden delivers remarks at the National Safer Communities Summit at Hartford University in West Hartford, Connecticut, United States on June 16, 2023. President Biden called on Congress to act on gun reform and praised the bipartisan safer communities act. President Biden told the crowd that if the United States Congress did not act, that ''it is time to get a new Congress.'' (Photo by Kyle Mazza/NurPhoto) (Photo by Kyle Mazza / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Joe Biden amerikai elnök az Egyesült Államokbeli Auburnben tartott beszédet egy rendezvényen, majd miután befejezte azt, elindult, hogy távozzon a helyszínről. Miközben végigment a tömegen, az egyik segítője hirtelen megjelent mellette, hogy a fülébe súgjon. A 80 éves elnök ezután visszasietett a színpadra, hogy aláírja a rendeletet, ami valójában az esemény középpontjában állt - írja az Independent.
Vágólapra másolva!

Az amerikai elnök a kínos pillanatot követően ismét mikrofont ragadott, és megjegyezte: "Elfelejtettem, hogy nem írtam alá a rendeletet. Csak a sok beszéd és a végén semmi tett" - mondta.