Meggyilkoltak egy nőt Németország egyik legforgalmasabb turistalátványosságánál

Neuschwanstein kastély, 19. században épült, bajorországi kastély, Németország, déli részén, Schwangau község, II. Lajos, Bajorország királya
The famous Neuschwanstein castle during sunrise, with colorful panorama of Alps in the background
Vágólapra másolva!
Kegyetlen gyilkosság történt Németország egyik legismertebb turistalátványosságánál, a neuschwanstein kastélynál szerda délután - közölte a német rendőrség.
Vágólapra másolva!

A Bild azt írja, hogy egy 31 éves férfi előbb szexuálisan zaklatott két nőt, majd a vár mellett, egy szurdokba lökte őket.

A nők 21 és 22 évesek, közülük az idősebb szörnyethalt.

A másik nő állapotáról egyelőre nem áll rendelkezésre információ.

Az oldal azt írja, hogy mind a hárman amerikai állampolgárok, a két nő aznap korábban találkozott a férfival.

A hír neuschwanstein kastély Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2017 VOJTa Herout/Shutterstock. No use without permission./Vojta Herout

A férfi azonban egy hídon megtámadta a 21 éves nőt. Ekkor 22 éves barátnője ugyan segíteni próbált neki, de végül mindkettejüket lelökte a híd alatt található völgybe.

A két nő nagyjából 50 métert zuhant, őket egymás mellett találták meg.

A pontos helyszín valószínűleg a Marienbrücke híd volt, ami kifejezetten népszerű a turisták körében, mert innen lehet a legszebb fotókat készíteni a neuschwansteini kastélyról.

A Marienbrücke-híd Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Karl-Josef Hildenbrand

Az oldal azt is írja, hogy állítólag a támadó először menekülni próbált, de később elfogták és letartóztatták. A nyomozás jelenleg is tart, a pontos részletek egyelőre még nem ismertek.