Újabb elképesztő részletek derültek ki Joe Biden és fia korrupciós zsarolási ügyéről

Hunter és Joe Biden
Vágólapra másolva!
Ahogy azt megírtuk, egy szövetségi adóügynök vallomásából kiderült, hogy Joe Biden otthonában, a Delaware állambeli Wilmingtonban tartózkodott Hunter Biden azon a napon, amikor kínai üzleti partnerének fenyegető szöveges üzeneteket küldött, amelyekben többször utalt arra, hogy apja is ott van vele. Biden fiát a szerelőnél felejtett laptopja buktatta le ebben az ügyben is.
Vágólapra másolva!

A Hunter Biden elhagyott laptopján található fényképek szerint Joe Biden otthonában, a Delaware állambeli Wilmingtonban tartózkodott azon a napon, amikor kínai üzleti partnerének fenyegető szöveges üzeneteket küldött, amelyekben többször utalt az apjára - derül ki a jelentésből. A szöveges üzeneteket csütörtökön hozta nyilvánosságra a képviselőház Házbizottsága. Ezekben Hunter Biden egészen elképesztő, maffiastílusban fenyegeti a kínai tiszviselőt, hogy nagyon meg fogja bánni, ha nem viselkedik az utasításoknak megfelelően.

Egyre durvább dolgok derülnek ki Joe Biden bűnöző fiáról Forrás: Origo

Hunter Biden 2017. július 30-án egy kínai üzleti partnerének, Henry Csaónak (angol átírással Henry Zhao) , a kínai hírszerzéssel kapcsolatban álló kínai energiakonszern vezetőjének küldött egy agresszív szöveges üzenetet, amelyben többek között ez állt:

Később küldött még egy üzenetet:

Hunter Biden az apja rezidenciáján tartózkodott aznap, amikor elküldte az SMS-t. Órákkal azután, hogy Biden elküldte az üzenetet, Joe Biden delaware-i otthonában fotózták le, amint apja 1967-es Corvette Stingrayjének volánja mögött ül a családtagokkal - - írta a Breibart. Ez egy olyan fényképről derült ki, amelyet Hunter Biden a laptopján tárolt, azon a laptopon, amelyet egy szerelőnél felejtett, és amiről kiderült, hogy kábítószert is fogyasztott, és prostituáltakkal készített képek is voltak rajta.

Mint arról korábban beszámoltunk, az amerikai igazságügyi minisztérium megakadályozta a nyomozókat abban, hogy házkutatást hajtsanak végre Joe Biden vendégházában, ahol Hunter Biden tartózkodott a zsaroló üzenet küldésekor.