Ki akarta próbálni a gyilkosságot egy nő, ezért halálra késelt majd feldarabolt egy tanárt

Vágólapra másolva!
Egy fiatal nő egy késsel leszúrt egy tanárnőt, majd a testet feldarabolta és megpróbálta elrejteni. A nő megszállottan rajongott mindenért, ami gyilkosságokkal kapcsolatos, ezért szerette volna kipróbálni, hogy milyen a valóságban gyilkolni. Ismeretei alapján megpróbált egy tökéletes bűntényt elkövetni, de ez nem sikerült neki – írja a People.
Vágólapra másolva!

A 23 éves Jung Yoo-jung megszállottan imádott mindent, ami gyilkosságokkal kapcsolatos, könyveket kölcsönzött ki a témában és rengeteg bűnügyi műsort nézett. A rajongása odáig fajult, hogy úgy döntött, hogy ő maga is megpróbál megölni valakit.

Az interneten olyan anyának adta ki magát, aki magán tanárt keres a gyerekének, így bérelte fel a későbbi áldozatot, aki gyanútlanul várta a saját házában a gyilkost.

Jung egy iskolai egyenruhában jelent meg a tanárnál, aki elhitte róla, hogy diák, ezért beengedte a házába. A nő, miután a tanár beengedte, halálra szurkálta, majd feldarabolta a testét.

A testrészeket egy bőröndbe tette és taxival elment egy elhagyatott helyre, ahol megszabadult a bizonyítékoktól.

Még arra is ügyelt, hogy rablásnak álcázza a tettét, ezért a nő tárcáját és iratait megtartotta. Azonban arra nem számított, hogy a taxisofőr gyanúsnak fogja találni és értesíti a rendőrséget.

A nőt május 31-én fogta el a rendőrség és június 2-án vádat is emeltek ellene gyilkosságért.

Eleinte azzal védekezett, hogy összevesztek a tanárnővel és ezért ölte meg, azonban később bevallotta, hogy csak a kíváncsiság vezérelte.

Most orvosszakértők vizsgálják, hogy kiderítsék, hogy szenved-e valamilyen mentális betegségben.