Egy nő álruhában, virágcsokorba rejtett késsel próbálta megölni az exe feleségét Angliában

Vágólapra másolva!
Több mint 22 év börtönbüntetésre ítéltek egy nőt az Egyesült Királyságban, mert a helyi hatóságok szerint többször megszúrta annak a férfinak a feleségét, akivel korábban romantikus kapcsolatban állt. Clare Bailey egy virágcsokorba rejtett kést, hogy megölhesse exe feleségét.
Vágólapra másolva!

A 44 éves nő a tavaly történt incidenssel összefüggésben bűnösnek vallotta magát gyilkossági kísérletben - közölte az észak-yorkshire-i rendőrség az ítéletét bejelentő sajtóközleményben.

Bailey 2022. június 23-án álruhában, arcmaszkot és vörös parókát viselve jelent meg korábbi partnere feleségének a lakhelyén, az észak-yorkshire-i Harrogate városában

- közölte az angol rendőrség.

Clare Bailey álruhában, virágcsokorba rejtett késsel próbálta megölni az exe feleségét Angliában. Forrás: NORTH YORKSHIRE POLICE

A nő korábban vásárolt egy virágcsokrot és abba egy kést rejtett el, majd többször megszúrta áldozatát, egy 43 éves nőt, akinek súlyos sérüléseket okozott. Az áldozat végül túlélte a támadást, de több hónapos kórházi kezelésre és rehabilitációra szorult.

A késelés előtt az áldozat nem ismerte Bailey-t, de a hatóságok később megállapították, hogy a késelő korábban romantikus viszonyba keveredett az Emmaként azonosított áldozat férjével.

A viszony "több hónappal a bűncselekmény elkövetése előtt véget ért, amit Bailey nehezen tudott elfogadni" - írja a CBS NEWS.