A globalista cenzorok letiltották Steve Bannon, Trump egykori stratégiai tanácsadójának videóját

Vágólapra másolva!
Erőteljes üzenetet küldött a CPACHungary-nak Donald Trump mellet az elnök korábbi stratágiai főtanácsadója, Steve Bannon is. Mondanivalója azonban csípte a szemüket, így a legnagyobb videómegosztóról letiltották azt. Az Alapjogokért Központ ezért más felületen, de újrapublikálta a videót, hogy azok is láthassák, akik elől a globalista cenzúra el akarta rejteni Steve Bannon üzenetét.
Vágólapra másolva!

Steve Bannon üzenetében egyenesen úgy fogalmazott, „Lenyűgöző az az erőfeszítés, amellyel megakadályozták, hogy Soros György átvegye az uralmat az országuk felett és elpusztítsa azt." Szerinte „az Egyesült Államokban Soros hatalmas befolyást szerzett és számtalan programban van érdekeltsége. A városainkban tapasztalható anarchia és káosz közvetlen következménye az általa pozícióba emelt államügyészek és kerületi ügyészek tevékenységének.

Forrás: Alapjogokért Központ

Az igazat megvallva, Soros egy szörnyeteg."

Bannon méltatta Orbán Viktort és a magyar embereket, hogy Soros törekvéseivel szemben „felvették a harcot és az élére álltak." A videót érdemes teljes egészében megnézni (lásd alább), mert Bannon beszél még a migránsinvázióról, és arról is, hogyan inspirálja a magyar jobboldal a hazájukat féltő patriótákat szerte a világban.

Forrás: Alapjogokért Központ

Az egykori stratégiai tanácsadó azt is kifejtette, hogy az orosz-ukrán háború kezelésében

mert meg kell akadályozni a III. világháború kitörését.