Fagyasztóban tárolta apja holttestét egy holland férfi, hogy néha beszélhessen vele

Vágólapra másolva!
A hollandiai Landgraaf városában egy 82 éves férfi egy fagyasztóban tárolta a 101 évesen meghalt apja holttestét, hogy néha "beszélhessen vele". A rendőröknek elmondta, hogy halála után nem tudta elengedni az apját, mert félt, hogy hiányozni fog neki. A 101 éves édesapa fia állítása szerint természetes úton halt meg 18 hónappal azelőtt. 
Vágólapra másolva!

Az elképesztő esetre azután derült fény, miután a 101 éves férfi háziorvosa aggódni kezdett a férfi egészségi állapota miatt, ezért keresni kezdték őt - írja a Sky News.

Az idős férfi 82 éves fia a holland rendőrség szerint egy fagyasztóban tárolta az állítólag 18 hónappal korábban meghalt apja holttestét.

A férfi a rendőrség szerint nem tudott megbírkózni az apja halálával és nem akarta elengedni őt, így néha "tudott vele beszélni", hogy közel tartotta magához.

A hatóságok vizsgálódnak az ügyben, egyelőre azt vizsgálják, hogy történt-e valamilyen visszaélés a 101 éves férfi halálával kappcsolatban.

A helyi önkormányzat képviselői szerint a 82 éves férfi által használt önkormányzati lakásban lévő körülmények elfogadhatatlanok, a férfinek egy hetet adtak a rendetlenség felszámolására.