Meghalt egy kislány az ugrálóvárban, miközben a felügyelők mobiloztak

mentő mentőkocsi mentőautó mentőszolgálat illusztráció
Vágólapra másolva!
Meghalt az ukrajnai Mikolajiv városának vidámparkjában egy kislány, miután az ugrálóvárban véletlenül felakasztotta magát egy játék egyik kötelébe - írta a Ripost.
Vágólapra másolva!

A baleset a múlt hétvégén történt. A kislány édesanyja a szülők számára kijelölt helyen várta, hogy a gyereke visszatérjen hozzá, egy idő után azonban már csak arra lett figyelmes, hogy nem hallja gyermekének nevetését. Ekkor megkérte a légvárat felügyelő személyzetet, hogy keressék meg a kislányt, ekkor vették csak észre, hogy

a gyermek eszméletlenül fekszik az ugrálóvárban.

Anna először azt hitte, hogy Valeria csak azért ájult el, mert a túl nagy hőségben játszott - mondta Natalia Kuchynska, a család egy közeli barátja, aki hozzátette, egy szemtanú azonnal hívta a mentőket, miközben a park többi látogatója vízzel locsolták a négyéves kislányt és megkezdték az újraélesztését. A kiérkező mentők már profi szinten küzdöttek Valeria életéért, azonban már ők sem tudtak rajta segíteni.

A tragédia elkerülhető lett volna, a beszámolók szerint ugyanis

a jelen lévő három felügyelő a kislány haláltusája közben végig a telefonjával volt elfoglalva.

Az eset kapcsán őrizetbe is vettek egy 45 éves nőt, ha bűnösnek találják, akár nyolc év börtönbüntetést is kaphat – számolt be róla a Daily Mail.

Címlapi képünk illusztráció!