Halálra verte egy férfi felesége szeretőjét

Matthew Tyler Rekart
Matthew Tyler Rekart
Vágólapra másolva!
Egy amerikai férfit azzal vádolnak, hogy agyonvert egy nőt, aki állítólag a felesége szeretője volt. A gyilkosság után a férfi autóbalesetnek próbálta álcázni a nő halálát, de nem vette észre, hogy az autójában egy fedélzeti kamera is van, ami mindent rögzíthetett. A férfi életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat, ha bűnösnek találják – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

A rendőrség letartóztatta a 33 éves Matthew Tyler Rekartot, akit egyrendbeli szándékos emberöléssel vádolnak.

A férfi állítólag miután megtudta, hogy a feleségének szeretője van, felkereste a nőt, a 27 éves Shayla Nicole Grantet, és brutálisan agyonverte.

Matthew Tyler Rekart Forrás: LeFlore megyei börtön

A nő testét az autójában találták meg, úgy tűnt, hogy autóbalesetben halt meg, azonban az autó alapos átvizsgálása után kiderült, hogy a kocsi olyan lassan ment, hogy ez nem okozhatta a nő súlyos sérüléseit.

Továbbá az autóban sem keletkezett akkora kár, ami indokolta volna a nő sérüléseit.

A felvételeken állítólag az látszik, hogy a férfi beül az autóba, majd egy elhagyatott házhoz hajt, ezután a kamera rázkódni kezdett, amiből arra lehet következtetni, hogy valami harc zajlott a hátsó ülésen.

A férfi felesége azt nyilatkozta, hogy válni akart, és az is kiderült, hogy a férfi a felesége telefonját használta ahhoz, hogy az áldozatát magához csalja.