Fojtogatott egy nőt egy frissen szabadult rab Floridában

Vágólapra másolva!
A rendőrség szerint csak nemrég engedték ki a börtönből azt a férfit, akit most azzal vádolnak, hogy fojtogatott egy nőt a floridai strandon, és megpróbálta letépni a nő fürdőruháját - írta a Fox.
Vágólapra másolva!

Letartóztattak egy férfit Floridában, miután a rendőrség szerint fojtogatott egy nőt, és megpróbálta letépni róla a fürdőruhát egy, a strandhoz közeli nyilvános mosdóban.

A Cocoa Beach-i rendőrség szerint egy nő kedden, helyi idő szerint 17 óra körül ment be a Lori Wilson Park nyilvános illemhelyére.

A nő elmondta, hogy egy férfi odalépett hozzá, és megtámadta őt a mosdó fülkéjében.

A 31 éves William Edward Russell Jr. azt mondta a nőnek, hogy fegyvere van.

A férfi fojtogatta és a földre lökte a nőt, miközben megpróbálta levenni a nő fürdőruháját.

A rendőrség elmondása szerint Russell csak akkor hagyta abba, amikor a nő sikolyai miatt az emberek a segítségére siettek.

A nő egyik barátja megpróbálta lefogni Russellt, amíg hívták a rendőröket, de a gyanúsított elmenekült - közölte a hivatal.

Nem sokkal később a rendőrség letartóztatta Russellt és amikor az incidensről kérdezték, azt mondta a rendőröknek, hogy a nő magát fojtogatta.

A bírósági iratok szerint Russell Jr. kevesebb mint egy héttel a támadás előtt szabadult a börtönből.

20 napot ült a börtönben, mivel követett egy nőt hazáig, majd az ablakon keresztül nézte a őt a házban. Amikor a nő rendőrt hívott a férfi hamis adatokat diktált be a rendőröknek az igazoltatás során.