Ezért nem lesz ott Meghan Markle Károly király koronázási ünnepségén

Horizontal CONCERT ON STAGE HEADSHOT ROYAL FAMILY
Duchess of Sussex Meghan Markle speaks during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park on September 25, 2021 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
Meghan Markle a jövő hónapban nem megy el az apósa, Károly király koronázására. Gyermekük születésnapja ugyanarra a napra esik, de nem csak ez az oka távolmaradásának.
Vágólapra másolva!

Meghan Markle a jövő hónapban nem megy Károly király koronázására, inkább Kaliforniában marad a gyermekeivel, Archie herceggel és Lilibet hercegnővel.

Archie negyedik születésnapja ugyanarra a napra eik, mint az esemény, és a szülők szerették volna, hogy legalább az egyikük mellette legyen születésnapján.

Afua Hagan királyi szakértő azt nyilatkozta, a döntés hátterében egy másik ok is áll

- írta meg a Blikk.

Meghan Markle Forrás: AFP/Angela Weiss

Meghan távolmaradásában a legnyomósabb érv a szakértő szerint az, hogy Meghan ismét az angol média kereszttüzébe kerülne, ha ott lenne a koronázási ünnepségen.

A szakértő megjegyezte, hogy tavaly is sok kritikát kapott, amikor csatlakozott Harryhez a néhai királynő, II. Erzsébet temetésén.

A szakértőt is meglepte a hivatalos bejelentés, amely szerint Harry egyedül utazik a ceremóniára, ám véleménye szerint érthető a döntés.