Halálra itattak, majd kiraboltak egy brit turistát Lengyelországban

Vágólapra másolva!
Hét embert tartóztattak le annak a brit turistának a halála miatt, akit 22 feles megivására kényszerítettek egy lengyel sztriptízbárban. A lengyel rendőrök letartóztatták azokat, akik a gyanú szerint a külföldiek elkábítása és kirablása mögött állhatnak – írja a Dailymail.
Vágólapra másolva!

Az áldozatot egy barátjával együtt csábították a klubba. Cocksot, aki már részeg volt, amikor megérkezett a sztriptízbárba, közel két tucat felessel itatták meg, mielőtt összeesett, majd meghalt.

Miután összeesett, a klub személyzete a lengyel hatóságok szerint 2200 zloty (420 font) készpénzt rabolt el tőle.

Hozzátették: "Az etil-alkohollal való akut mérgezés az áldozat testében és vizeletében olyan koncentrációhoz vezetett, amelynek következtében a férfi meghalt.

A jelentések szerint Mark C. barátjával turisztikai céllal érkezett Krakkóba. A férfiakat a „verőember" által felajánlott ingyenes belépés csábította a helyiségbe.

Miután délután négy órakor beléptek a klubba, a férfiakat elválasztották egymástól, és Mark C.-t az úgynevezett privát szobába vitték.

Ezután a klub személyzete a már látható és jelentős mértékű ittassága ellenére, valamint az alkoholfogyasztás visszautasítására tett kísérletei ellenére a férfinak rendelés nélkül 22 adag felest adott.