Kábítószerért adta el hároméves kislányát egy paraguayi anya

csak ehhez a cikkhez használható, paraguayi Pedro Juan Caballeróban, 42 éves Aurelia Salinas, 3 éves gyerek eladása kokainért
Vágólapra másolva!
Sokkoló és szívszorító felvételek rögzítették azt a pillanatot, amikor egy crackfüggő anya 10 font (4250 forint) értékű kábítószerért eladta hároméves gyermekét. A kis Luz Maida szörnyen összevert holttestét április 22-én találták meg, egy férfi ingébe csavarva egy elhagyatott házban, az ágy tetején – írja a Daily Star.
Vágólapra másolva!

A paraguayi Pedro Juan Caballeróban feldühödött helyiek állítólag megpróbálták meglincselni a kislány édesanyját, a 42 éves Aurelia Salinast, amikor a rendőrség elvitte.

Első kihallgatásakor Salinas azt mondta a rendőröknek, hogy Luz egy éjszaka alatt eltűnt az ágyából, de miután szembesítették a biztonsági kamera felvételével, beismerte, hogy eladta a lányát kábítószerért.

Salinas 30 darab crack-kokaint kapott a lányáért cserébe.

A felvételen látható, ahogy Salinas drogdíler barátja elviszi a kislányt otthonról, és egy ponton láthatóan megütötte, hogy ne tudjon ellenkezni.

A helyi média szerint a drogkereskedő később beismerte, hogy megölte Luzt.

A boncolás során kiderült, hogy a lányt szexuálisan bántalmazták és megfojtották.

Salinast és a barátját is letartóztatták, valamint egy 17 éves fiút, akinek állítólag szintén köze van a bűncselekményhez.

A nyomozók szerint Salinas kábítószer hatása alatt állt, és kevés érzelmet mutatott, miközben a rendőrség eltűnt lányát kereste.