Rálőttek két futárra az Egyesült Államokban, mert rossz címre vittek ki egy csomagot

Vágólapra másolva!
Egy floridai férfi rálőtt egy autóban utazó két futárra, miután azok rossz címre mentek, amikor egy rendelést akartak kézbesíteni - közölte az amerikai rendőrség.
Vágólapra másolva!

A 19 éves Waldes Thomas Jr. és a 20 éves Diamond D'arville április 15-én próbáltak meg egy rendelést házhozszállítani. A megrendelővel telefonon egyeztettek, hogy megtalálják a keresett ingatlant, de rossz címre hajtottak be - derül ki a helyi rendőrség jelentéséből.

A rendőrség jelentése szerint a jó cím helyett a két futár a 43 éves Antonio Caccavale ingatlanára tévedt véletlenül Southwest Ranchesben, egy Miamitól mintegy 45 kilométerre északnyugatra fekvő településen - írja az ABC.

A férfi látta a két futár autóját behajtani a birtokára, ezután állítólag szólt a tizenéves fiának, hogy szóljon nekik, hogy távozzanak.

A fiú később odahívta az apját is, de állítólag amikor Caccavale megközelítette az autót a sofőr "kiszámíthatatlan manőverekbe" kezdett és áthajtott a birtokon lévő egyik kerítésen és a férfi lábán is.

Ezután Caccavale elővette a kézifegyverét, és több lövést adott le az autó kerekei felé.

Ezzel ellentétben a futárként dolgozó pár szerint ők "megpróbáltak kitolatni a területről", de nekimentek több tereptárgynak a birtokon, Caccavale pedig ezután agresszívan közeledett feléjük, és megragadta a sofőr felöli ajtó ablakát.

A pár a lövöldözést követően sértetlenül elhagyta a birtokot - közölte a rendőrség.

A davie-i rendőrség végül úgy ítélte meg, hogy nem emelnek vádat az ügyben senki ellen, mert mindkét fél cselekedetei adott helyzetben a saját szemszögükből jogosak voltak, de ez a megyei ügyészség szerint még változhat.

Az elmúlt időszakban gyakoriak a hasonló incidensek az Egyesült Államokban, több emberre is rálőttek, mert rossz címre próbáltak kézbesíteni vagy amiért egyszerűen rossz helyre kopogtattak be.