Tucker Carlson szerint rossz irányba halad az USA

Carlson, Tucker beszéd beszél CSELEKVÉS előadás Foglalkozás gesztikulál közeleti kommentátor mikrofon műsorvezető MŰSZAKI ESZKÖZ SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY TÁRGY
Esztergom, 2021. augusztus 7. Tucker Carlson, a Fox News amerikai konzervatív televízió műsorvezetője, közéleti kommentátor előadást tart Esztergomban a Mathias Corvinus Collegium Feszten (MCC Feszt), a Széchenyi téren 2021. augusztus 7-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Két nappal a Fox Newstól való botrányos kirúgását követően jelentkezett a sztárműsorvezető, Tucker Carlson egy videóbejegyzéssel, amelyben felszólít a fősodratú média faképnél hagyására.
Vágólapra másolva!

Tucker a Twitterre feltöltött néhány perces videóban beszélt arról többek között, hogy

még mindig többségben vannak a tisztességes amerikaiak, akiket a fősodratú baloldali média igyekszik elaltatni az általuk szervezett mesterkélt álvitákkal azért, hogy ne a hazájuk számára húsba vágó "nagy témákról" kelljen beszélni, mint amilyen az orosz-ukrán háború, a szabadságjogok csorbítása vagy a nagyvállalati túlhatalom.

" Az Egyesült Államok már szinte tényleg olyan, mint egy pártállam! Ez lehangolónak tűnhet, de ez sem tart örökké. A jelenlegi szent teheneinknek már nincs sok hátra. Senki sem hisz ezekben, senkinek sem lesz már jobb az élete ezektől.

- mondta Tucker Carlson.

Tucker Carlson hétfői távozása a Foxtól komoly visszaesést jelentett a csatorna számára, mivel

főműsoridőben sugárzott műsora a legnézettebb műsor volt az egész Egyesült Államokban.

Az elbocsátásáról szóló hírek ellenére a Fox közölte, hogy "közös megegyezéssel váltak el egymástól",

ugyanakkor ezzel nem lehet visszacsinálni a Fox nézettségén és piaci értékében esett károkat.

Tucker Carlson egy héttel azután távozott a Fox Newstól, hogy a csatorna 787,5 millió dollárra megegyezett a Dominion Voting Systemsszel egy óriási rágalmazási perben, amelyet választási hazugságok terjesztése miatt indítottak.

Nem véletlen ezért, hogy a következőképpen küldte el a balosokat melegebb éghajlatra.

- fejezte be videóbejegyzését Tucker Carlson.