A brit kormányfő megerősítette, hogy egy nő sem rendelkezik férfi nemi szervekkel

parties politics Horizontal

Rishi Sunak
Conservative MP and Britain's former Chancellor of the Exchequer, Rishi Sunak talks to activists and supporters during a visit to Teesside Freeport in Redcar, north east England on July 16, 2022, as part of his bid to become the next leader of the Conservative party. - Britain's Prime Minister, and leader of the ruling Conservative party Boris Johnson last week announced his resignation as Tory leader after a cabinet insurrection, following months of controversies. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
A brit konzervatív párti miniszterelnök, Rishi Sunak egy interjúban megerősítette a korábban is hangoztatott véleményét, miszerint a nők 0 százaléka rendelkezik pénisszel - írja a V4NA.
Vágólapra másolva!

A nemzetközi hírügynökség a Breitbart cikkét szemlézte, amely szerint annak ellenére, hogy sokak számára nyilvánvaló egy ilyen megállapítás,

az Egyesült Királyság egyes baloldali képviselői nem támogatják a pénisz nélküli nőkről szóló véleményeket.

A brit Munkáspárt elnöke, Keir Starmer például azt gondolja, hogy csak a nők 99,9 százalékának nincs pénisze. A skót parlament egyik zöld párti képviselője szerint pedig a szexuális erőszakért börtönbe került biológiai férfiaknak joguk van ahhoz, hogy a börtönben nőknek identifikálják magukat. A Skót Nemzeti Párt egy tagja a múlt héten szintén azzal állt elő, hogy a biológiai férfi nemi erőszaktevők számára lehetővé kellene tenni, hogy ha nőként azonosítják magukat, akkor női büntetés-végrehajtási intézményekben raboskodjanak.

A kép illusztráció! Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

– jegyezte meg Maggie Chapman, az SNP skót parlamenti képviselője a kérdéssel kapcsolatban.

Chapman egyébként azt is tagadta, hogy az egyik hírhedt erőszaktevő, aki transzneműként azonosítja magát, Adam Graham, csak azért változtatta meg a nemi identitását, mert nem férfi, hanem női börtönben akarta letölteni a büntetését. A két nő megerőszakolásáért elítélt Graham most az Isla Bryson névre hallgat, bár állítólag a nemváltoztatása és a női börtönbe való áthelyezését követő felháborodás miatt kiköltöztették egy női börtönből.