Újabb rajongó halt meg az ismert amerikai rapper koncertjén

Vágólapra másolva!
Korábban beszámoltunk róla, hogy agyontaposott a tömeg egy nőt, miután pánikszerűen menekülni kezdtek a kijáratok felé egy rochesteri koncerten. A BBC azt írta, hogy több sérültet is kórházba szállítottak és nem sokkal később egy másik nő is belehalt a sérüléseibe.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este a rochesteri Main Street Armory színházban történt a tragikus baleset, amikor a GloRilla és a Finesse2Tymes koncertje közben

a tömeg tévesen azt hitte, hogy lövéseket hallottak és az emebrek elkezdtek a kijáratok felé rohanni.

A rochesteri rendőrség szerint nem volt lövöldözés a helyszínen, de hatalmas pánik tört ki és a tömegben néhányan megsérültek.

GloRilla fellépése után tört ki a pánik, ezért a Grammy-díjátas rapper csak az előadás után értesült a történtekről, ami mélyen megrázta.

A rendőrök három súlyosan sérült nőt találtak a nézőtéren.

Az egyik, a 33 éves buffaloó Rhondesia Belton a közeli kórházban halt meg. A rendőrség hétfőn késő este jelentette be

egy másik, 35 éves nő halálát is.

A nevét nem hozták nyilvánosságra.

A harmadik nő állapota továbbra is kritikus, súlyos sérüléseket szenvedett.

Hét másik személyt enyhe sérülésekkel ápolnak.

Hétfőn az egyik helyi TV interjút készített a rajongókkal, akik másnap visszatértek a helyszínre, hogy megtalálják a káoszban elvesztett személyes tárgyaikat. Egyikük azt mondta végig imádkozott és azt mondta magában:

Az ügyben tart a nyomozás, ki kell vizsgálni, hogy a helyszín tulajdonosai betartották-e a szükséges biztonsági intézkedéseket.