Kerékpáros férfi lövöldözött Liverpoolban

Brit rendőrautó, rendőrautó, Egyesült Királyság, illusztráció
A police car on an emergency call races along Bloomsbury Way in London, England, on May 20, 2020. British Prime Minister Boris Johnson today announced that the UK would have its contact tracing system operational from next month, when the country is also set to move to the next phase of its emergence lockdown. A further 363 covid-19 deaths were meanwhile reported today by the UK's Department of Health and Social Care, bringing the total to 35,704. (Photo by David Cliff/NurPhoto) (Photo by David Cliff / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A rendőrség keresi azt a férfit, aki vasárnap délután Liverpoolban egy elektromos kerékpárról lőtt rá két férfire. Egyik célpont se sérült meg a Kirkdale városrészben történt incidensben, a rendőrség házról házra járva keresi az elkövetőt.
Vágólapra másolva!

A liverpooli rendőrség a lakosság segítségért kérte a nyomozásban, miután egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi a feltételezések szerint rálőtt két másik férfira Liverpool Kirkdale nevű városrészében

- írta a SkyNews.

Helyi idő szerint vasárnap délután 16:40-kor érkezett a bejelentés, hogy a Stanley Road és a Primrose Street kereszteződésénél lövések dördültek el.

Sérültekről nem érkezett jelentés.

A rendőrök házról házra járnak, és a térfigyelő kamerák felvételeit elemzik, hogy minél hamarabb azonosítani tudják az elkövetőt, és megnyugtassák a helyi lakosokat.

Hamish Rawcliffe főfelügyelő elmondta: