Holtan találták londoni lakásában a lengyel nőt, akit bankár szeretője tett gazdaggá

Vágólapra másolva!
Holtan találták lakásában azt a lengyel eszkortlányt, akit korábban azzal vádoltak, hogy bankár szeretőjétől egy egész vagyok csalt ki. A rendőrség közölte, hogy a nő halálát nem gyanúsnak, hanem váratlanul bekövetkezettnek tekintik.
Vágólapra másolva!

Holtan találták londoni lakásában azt a lengyel örökösnőt, akit korábban azzal vádoltak, hogy bankár szeretőjétől egy egész vagyont csalt ki

- írta a Dailymail.

A 44 éves Magdalena Zalinska, a vád szereint fontmilliókat csalt ki Danny Truelltől, mielőtt a híres bankár egy idegrendszeri betegségben meghalt.

A lengyel nő holttestét a rendőrség találta meg, miután a szomszédok bejelentést tettek, hogy aggódnak a nő épségéért, mivel napok óta nem látták.

A lengyel örökösnőt Edi Truell perelte be, amiatt, hogy nem tiszta eszközökkel 4 millió fontot (1,8 milliárd forint) szerzett Danny Truelltől, mielőtt a férfi 2019-ben, 55 évesen meghalt.

Az ügy azonban rejtélyes fordulatot vett, miután az örökösnő holttestét a dél-londoni Claphamben lévő lakásában megtalálta a rendőrség.

A rendőrség közölte, hogy Zalinska hirtelen halálát nem gyanúsnak, hanem váratlanul bekövetkezettnek tekintik.

Az elvált, kétgyermekes anya a milliárdos bankár családjával folytatott éles vita és pereskedés középpontjában állt.

Danny végrendeletében több, mint 1 millió fontot (448 millió forint) hagyott Zalinskára, és a nő tagadta a vádakat amit ellene felhoztak.

A nő ragaszkodott azon állításához, hogy 14 éven át "romantikus és szeretetteljes kapcsolatuk" volt Dannyvel.

A Legfelsőbb Bíróságon Michael Green bíró azt mondta, hogy Danny Truell jelentős személyes vagyonnal rendelkezett, de "látszólag takarékos életmódot folytatott", nem vezetett autót, nem volt drága hobbija, nem járt sokszor nyaralni, és egy "szerény és rosszul berendezett alagsori lakásban" élt.

Betegsége alatt pedig alkoholfüggő volt - tette hozzá a bíró.

Danny a végrendeletében a lengyel állampolgárságú Zalinskát, akinek szintén alkoholproblémái voltak, élettársának és eltartottjának nevezte.

A bírósági vita a Danny Truell számlájáról átutalt hatalmas összegek miatt folyt.