Kiderült, meghívták-e Harry herceget és Meghan Markle-t III. Károly koronázására

Harry herceg, meghan markle, new york
Britain's Prince Harry and Meghan Markle speak during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park on September 25, 2021 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
Ugyan III. Károly király úgy döntött, májusi koronázására meghívja kisebbik fiát és feleségét is, ám Harry herceg és Meghan Markle még nem döntött arról, hogy részt vesz-e az eseményen.
Vágólapra másolva!

III. Károly brit király a koronázási ünnepségre meghívta Harry herceget és Meghan Markle-t, ám a pár egyelőre még vacillál, hogy elfogadja-e az invitálást, hiszen az új király épp a napokban lakoltatta ki őket a jelek szerint véglegesen a windsori Frogmore Cottage-ban található otthonukból, amit azóta már fel is ajánlott András hercegnek - írja a Blikk.

A villát még a néhai királynő ajándékozta a párnak a 2018 májusában tartott esküvőjük után, majd kevesebb mint két évvel Harryék bejelentették, hogy lemondanak királyi rangjaikról és a szigetországot elhagyva az Egyesült Államokban kezdenek új életet.

Harry herceget és Meghan Markle-t is meghívták III. Károly koronázására. Forrás: AFP/Angela Weiss

Harry herceg és Meghan Markle jelenleg egy kilenc szobás ingatlanban laknak a kaliforniai Montecitóban.

A kilakoltatást követően III. Károly király állítólag felajánlotta, hogy a jövőbeni látogatásaik során fia és menye a Buckingham-palota egyik lakosztályában nyugodtan megszállhat.

A királyi család egyik szóvivője meg is szólalt a koronázási meghívással kapcsolatban:

– fogalmazott az illetékes, aki azt is hozzátette: azonnali választ várnak Sussex hercegétől és hercegnőjétől, ám ez egyenlőre nem érkezett meg.