Egy nő gyermekvédelmi dolgozónak adta ki magát, majd elrabolt egy 3 hetes kislányt

Gyermekvédelmi dolgozónak adta ki magát a nő, aki megpróbált elrabolni egy 3 hetes kisbabát, Sapphire McDougleh, Brandon Savage
Sapphire McDougleh
Vágólapra másolva!
Egy nő gyermekvédelmi dolgozónak adta ki magát egy ohiói anyukának, majd megfogta a nő három hetes kislányát és elszaladt. A kislány a rendőrség gyors munkájának köszönhetően egy napon belül visszakerült az anyjához – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

A 31 éves Sapphire McDougleh, március 16-án reggel becsöngetett egy házba, az Ohio állambeli Canton városában. Névkitűzőt viselt és azt állította az ajtót nyitó anyának, hogy a gyermekvédelmi szolgálatnak dolgozik.

Az anya ezért gyanútlanul beengedte a nőt, aki a baba állapota felől érdeklődött és azt állította, hogy megbízást kapott arra, hogy ellenőrizze a 3 hetes kislányt.

Nem sokkal később McDougleh kikapta a nő kezéből a kicsit és elmenekült.

Az anya azonnal felhívta a gyermekvédelmi szolgálatot, akik azt mondták neki, hogy nem az ő emberük és nem is folyik vizsgálat ellenük. Az anyuka ekkor felhívta a rendőrséget is, hogy bejelentse az emberrablást.

Sapphire McDougleh Forrás: Canton Police Department

A rendőrök megnézték a térfigyelő kamerák képeit és lefuttatták az adatbázisukban a kocsi rendszámát, amivel a nő elmenekült, így akadtak a nyomukra és tudták biztonságban visszaadni a kislányt az édesanyjának.

McDougleht emberrablással, a segítőjét, a 21 éves Brandon Savage-t, pedig emberrablásban való bűnrészességgel vádolják.