Luxusautót bérelt és luxuséletet élt a segélyből ez a gyönyörű amerikai nő - fotó

Daniela Rendon,  ingatlanközvetítő, csaló, csalás, sikkasztás
Vágólapra másolva!
Azzal vádolnak egy 31 éves nőt, hogy abból a pénzből finanszírozta a luxus életmódját, amit egy Covid-segélyalapból kapott. A pénzből a barátainak és a családtagjainak is utalt. Akár 20 év börtönbüntetést is kaphat – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

A 31 éves Daniela Randon az amerikai állam által nyújtott Small Business Administration és a Paycheck Protection Program keretében kapott majdnem 400 ezer dollár segélyt. A programok célja az volt, hogy a Covid-járvány időszakában a felszínen tartsa a bajba jutott munkáltatókat és dolgozókat.
Azonban a floridai ügyészség szerint a háromgyerekes anyuka, aki mellesleg gyönyörű influenszerből lett ingatlanközvetítő, saját magára költötte a pénzt.

A vád szerint Daniela lízingelt egy vadonatúj Bentleyt, bérelt egy puccos lakást a dél-floridai Biscayne-öbölben, drága cipőket újíttatott fel és plasztikai műtétet is csináltatott a pénzből.

A gyanú szerint a pénzből a barátainak és a családtagjainak is adott.

Daniela Rendon Forrás: instagram.com

A nő úgy tett szert a segélyre, hogy meghamisította a cége bevételét, bérszámfejtését, az alkalmazottainak a számát, és az adózási adatait.

A nőt letartóztatták, csalással, pénzmosással és személyazonosság-lopással vádolják, amiért akár 20 év börtönbüntetést is kaphat. Az óvadékát 150 ezer dollárban határozták meg.

Daniela közösségi oldalai tele voltak pazar életmódját bemutató képekkel, de a letartóztatását követően a fiókjai elérhetetlenné váltak.