Féltékenység áll a kegyetlen családirtás mögött - feleségét, öt gyerekét és anyósát végzete ki

Michael Haight, gyilkosság, Utah, Enoch, válókereset
Michael Haight lelőtte feleségét, a 40 éves Tausha Haightot, három lányukat és két fiukat
Vágólapra másolva!
Egy amerikai férfi kivégezte a családját, majd öngyilkos lett, miután a felesége beadta a válókeresetet. A rendőrök eleinte úgy gondolták, hogy az apa hirtelen felindulásból cselekedett, azonban a most feltárt új bizonyítékok nem erre utalnak – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

Tausha Haight tavaly december 21-én nyújtotta a be a válókeresetet az amerikai Utah állambeli Enoch városában. A család mormon volt, mindenki ismerte őket a kis mezőgazdasági városban, arra azonban senki sem számított, ami idén január elején történt.

A 42 éves Michael Haight lelőtte a feleségét, három lányukat, akik 7, 12 és 17 évesek voltak, és két fiúkat, akik 4 és 7 évesek voltak.

Rajtuk kívül még a felesége 78 éves édesanyjával is végzett, mielőtt megölte volna magát.

Michael Haight és a családja Forrás: Facebook/Tausha Haighit

Nemrég nyilvánosságra hozták a férfi telefonjának a keresési előzményeit, amik alapján arra lehet következtetni, hogy a gyilkosságot előre kitervelte.

A gyilkos tavaly december 30-án délelőtt többek között arra keresett rá, hogy milyen hangosak a különböző fegyverek lövései

és mennyi az esélye annak, hogy azokat meghallják a szomszédok. A férfi telefonja még további információkat is tartalmaz, azonban azokat még nem hozták nyilvánosságra.

Tausha Haight édesanyja, a 78 éves Gail Earl Forrás: Facebook

Az is kiderült, hogy a család egyik lánya a gyilkosság előtti este arról küldött SMS-t a barátjának, hogy az apja furcsán viselkedik és aggódik.


A férfi ellen már két évvel korábban nyomoztak gyerekbántalmazás miatt, de végül felmentették, pedig a legidősebb lány részletesen elmesélte, hogy az apja többször is brutálisan megverte.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!