Főnökét is megzsarolta az olaszországi gyerekgyilkos magyar anya

B. Katalin, az olaszországi gyerekgyilkos
B. Katalin, az olaszországi gyerekgyilkos
Vágólapra másolva!
B. Katalin azért szökött Olaszországba a kisfiával, mert a bíróság az apjának ítélte a gyereket. A pornós nem sokkal később halálra késelte a saját kisfiiát, majd bevitte egy szupermarketbe, és feltette a futószalagra a kasszánál. Az ügyben Olaszországban, Perugiában folytatódott a tárgyalás, ahol a bíróságon kiderült, hogy a nő a korábbi főnökét is zsarolta – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Tanúk kihallgatásával folytatódott a gyerekgyilkos magyar anya pere. Előbb meghallgatták annak a boltnak a dolgozóit, ahova B. Katalin bevitte a kisfia holttestét. Mind elérzékenyültek, de megerősítették a történteket. Aztán annak a sztriptíz bárnak a tulajdonosát is meghallgatták, ahol a nő korábban táncolt. A tulajdonos elmondta, hogy a gyilkosság előtt szánalomból befogadta egy rövid időre a kisfiával együtt annak ellenére, hogy Katalin megzsarolta.

Azt mondta, ha nem ad neki 12 ezer eurót, elterjeszti a rendőrségen, hogy a sztriptízbárban dolgozó lányok valójában prostituáltak, és szexet is vállalnak pénzért.

Emiatt már nem indul eljárás a tanú ellen, mert az olasz törvények szerint az ügy mostanra elévült.

A prostituáltként dolgozó nő egy bírósági végzés miatt szökött el hazánkból. Ebben az ítéletben az állt, hogy az ape nevelheti a gyereket. A kisfiú viszont nem szabadulhatott meg az anyjától, mert őt is elvitte magával Olaszországba, ez lett a végzete.

B. Katalin, 2021 október 1-jén több késszúrással megölte Alexet.

A holttestet bevitte a szupermarketbe, feltette a pénztárnál lévő futószalagra, és orvosi segítséget kért.

B. Katalin, az olaszországi gyerekgyilkos Forrás: Origo

A nő a mostani tárgyalás elején még jókedvű volt, de amint elkezdett beszélni a volt főnöke, szó szerint rosszul lett, és engedély kért arra, hogy kimenjen, amit meg is engedtek neki.

– mondta a Borsnak a gyerek apjának jogi képviselője, Massimiliano Scaringella.