Egy másik eltűnt kislány lehet az önmagát Madeleine McCann-nek valló nő

Madeleine McCann
Vágólapra másolva!
A lengyel nő lehet, hogy valójában egy másik eltűnt lány, akit 2011-ben láttak utoljára – legalábbis egy új elmélet szerint.
Vágólapra másolva!

Mint korábban megírtuk, Julia Wendell napok óta címlapon van, mióta azt állította magáról, hogy ő Madeleine McCann, a brit kislány, aki még 2007-ben eltűnt egy dél-portugáliai üdülőközpontból. A Lengyelországban élő 22 éves nő a Facebook-oldalán osztotta meg meggyőződését a nagyvilággal, szerinte a szemében lévő folt is ugyanaz, és az anyajegyük is ugyanott van.

Julia azt állítja, hogy semmire sem emlékszik a gyerekkorából, mivel poszttraumás amnéziában szenved, miután egy pedofil áldozata lett:

A nőnek sokan nem hisznek, de hamarosan kiderülhet az igazság, ugyanis Madeleine szülei beleegyeztek a DNS-tesztbe.

Madeleine McCann

Egy interneten elterjedő friss teória szerint a nő valóban egy eltűnt kislány lehet, azonban nem Madeleine, hanem egy

Livia Schepp nevű lány, aki 2011. január 30-án tűnt el ikertestvérével, Alessia-val együtt.

A neten több fotót is megosztottak, ami Juliát és Liviát hasonlítja össze, sokak szerint egyformán néznek ki - írja a Daily Star.

A két hatéves kislányt az apjuk vitte el az exfeleségétől, vagyis a gyerekek anyjától a hétvégére, de aztán sosem tértek vissza. A férfi nem sokkal később öngyilkos lett, holttestét néhány nappal a gyerekrablás után találták meg.

A rendőrség szerint a férfi a halála előtt levelet küldött a volt feleségének, amelyben bevallotta, hogy megölte az ikreket, ám a holttestüket nem találták meg, máig rejtély, mi lett velük. Ha még élnének, akkor 18 évesek lennének, vagyis 3 évvel fiatalabbak Juliánál.