Megtalálták a hetek óta eltűnt brit nőt, a család a sajtót is okolja

Vágólapra másolva!
Ahogyan azt az Origo is megírta, vasárnap megtalálták annak a kétgyermekes brit anyának a holttestét, aki még három hete tűnt el kutyasétáltatás közben a lancashire-i St Michael's on Wyre-ben. A családot rendkívül megrázta a tragédia, valamint a sajtó viselkedése, ugyanis több cikkben is azt írták, hogy menopauzával és alkoholproblémákkal küzdött. A rokonok azt kérik, hogy hagyják békén őket - írja a BBC.
Vágólapra másolva!

Nicola Bulley asszony több mint három héttel ezelőtt tűnt el, miközben kutyáját sétáltatta a lancashire-i St Michael's on Wyre-ben. Holttestét körülbelül 1,6 km-re fedezték fel attól a helytől, ahol utoljára látták.

- nyilatkozta az egyik családtag. A család megpróbálta felvenni a kapcsolatot az érintett orgánumokkal a magánélet védelme érdekében.

- tette hozzá az egyik rokon. A család közleményben köszönte meg mindazoknak az önzetlen segítségét, akik kiálltak mellettük ebben a nehéz helyzetben.

Ahogy írtuk, a halál oka még nem ismert, a rendőrség a nyomozás során nem talált gyanús körülményt, ami esetleg arra utalhatna, hogy a nőt megölték.

Az eljárás alatt több kritika érte a rendőrséget, amikor

AZT KÖZÖLTÉK, HOGY A NŐ MENOPAUZÁVAL ÉS ALKOHOLPROBLÉMÁKKAL KÜZDÖTT.

A rendőrségi közlemény után aggodalmát fejezte ki Rishi Sunak miniszterelnök, Penny Mordaunt, az alsóház vezetője és Suella Braverman belügyminiszter is, majd a Lancashire-i rendőrség bejelentette, hogy

BELSŐ VIZSGÁLATOT INDÍTANAK A NYOMOZÁSSAL KAPCSOLATBAN.