Mosógépben fulladt meg egy hároméves gyerek

ambulance
Vágólapra másolva!
Eszméletlenül találtak rá egy 3 éves kislányra csütörtökön este Párizsban, családja mosógépében. A mosógép ajtaja csukva volt. Bár a gyerek még élt, amikor a mentők kiértek és kórházba szállították, nem sokkal később meghalt.
Vágólapra másolva!

Az ügyészség közleményéből az derül ki, hogy a gyerekre az édesapja és a négy idősebb testvére közül az egyik talált rá a saját lakásukban, írja a Ripost, hivatkozva a Le Parisien nevű francia napilapra, ahol úgy tudják,

a kikapcsolt mosógép ajtaja csukva volt.

Ez azért fontos körülmény, mert magyarázatot kell találni arra, hogy miként és miért kerülhetett a gyerek gépbe úgy, hogy utána a mosógép ajtaja rázáródjon.

A riasztott mentőegységek viszonylag gyorsan a helyszínre értek, rohamkocsival a kórházba szállították a gyereket, de egy órával később halottnak nyilvánították.

A rendelkezésre álló információk szerint

a gyerek megfulladt a mosógépben.

Francia lapok arról is írnak, hogy az apa hazaérve a munkából leült vacsorázni a feleségével és egyik gyerekükkel. A többi 3 és 18 év közötti gyerek ismeretlen helyen tartózkodott. Az étkezés után azonban aggódni kezdtek, mert sehol nem találták a legkisebb gyereket. A szomszédok segítségével elkezdték keresni, végül az egyik testvér bukkant rá az akkor már eszméletlen kislányra.

Kiemelt képünk illusztráció, forrása: Pixabay / Golda Falk