Összeütközött két helikopter Ausztráliában, négyen meghaltak

Vágólapra másolva!
Két helikopter ütközött össze helyi idő szerint hétfő délután a Sea World vidámpark közelében, négy utas meghalt, három másik pedig súlyosan megsérült. A baleset állítólag akkor történt amikor az egyik helikopter fel, a másik pedig éppen leszállást kísérelt meg.
Vágólapra másolva!

Két helikopter ütközött össze Auszráliában a Sea World vidámpark közelében, Queensland államban, helyi idő szerint hétfő délután - írja az NPR.

A balesetben négy ember meghalt, három pedig súlyosan megsérült.

Az egyik helikopter a tragédia után viszonylag épségben tudott landolni, de a másik roncsai egy a rendőrség szerint nehezen megközelíthető partszakaszon szóródtak szét.

A Sea World személyzete a tragédia után gyorsan intézkedett, azonnal lezárták a baleset helyszínéhez közel eső területeket.

A hatóságok közlése szerint a súlyos sérülteket kórházba szállították, a baleset után a rendőrség és a civilek együttes erővel igyekeztek a bajba jutott utasok segítségére sietni.

Angus Mitchell, az Ausztrál Közlekedésbiztonsági Hivatal főbiztosa elmondta, hogy a baleset okának kivizsgálása folyamatban van.