Brutális vérengzés Utah állam Enoch városában

Michael Haight, Tausha Haight, Utah, családirtás
https://www.facebook.com/profile.php?id=1540730964 ENOCH, Utah — Police have identified the eight members of a family who were found dead in a home Wednesday in Enoch City. Police identified the victims as Tausha Haight, 40, and her children: a 4-year-old boy, a 7-year-old boy and a 7-year-old girl; a 12-year-old girl and a 17-year-old girl, along with Haight’s mother, Gail Earl, 78. Also identified was Haight’s husband, Mike Haight, 42. Police said that “evidence suggests that (he) suspect took his own life after killing seven others in the home.”
Vágólapra másolva!
A 42 éves Michael Haight agyonlőtte feleségét, öt gyerekét és az anyósát is két héttel a válási papírok beadása után, majd magával is végzett a Utah állambeli Enoch városában - írja a Mirror. 
Vágólapra másolva!

A Utah állambeli rendőrség közlése szerint a család ellen már évekkel ezelőtt is folyt nyomozás családon belüli problémák miatt.

A családnak három 7, 12 és 17 éves lánya, valamit két 4, illetve 7 éves fia volt. A férfi az összes gyerekkel végzett. Az áldozatokat az otthonukban találták meg.

Miután a férfi megölte a gyerekeket, a feleségét és az anyósát, öngyilkos lett.

A bírósági feljegyzések szerint a feleség december 21-én nyújtotta be a válókeresetet, és az ügyvédje közölte, hogy Haightnak hat nappal később kézbesítették a papírokat. A válás okai egyelőre nem ismertek, részben azért, mert a Utah állambeli törvények a válási eljárások részleteit elzárják a nyilvánosság elől.

"A nyomozók tudnak a válókeresetről, de az még nem tisztázott , hogy ez volt-e a gyilkosságok motivációja" - mondta Geoffrey Chesnut polgármester.

A Haight családot jól ismerték a városban, és szerették őket, ezért ez a tragédia hatalmas csapás a közösségnek.

A holttesteket a rendőrség egy rutinellenőrzés során fedezte fel az egyik este.

James Park, aki Tausha Haightot képviselte a válóperben, azt mondta, a nő egy "hihetetlenül kedves hölgy volt", aki egyáltalán nem félt a férjétől.