Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ezt mondta az utolsó ember, aki látta II. Erzsébet koporsóját

II. Erzsébet halála
LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 16: People queue to visit Westminster Palace where the coffin of Queen Elizabeth II is lying in state on September 16, 2022, in London, United Kingdom. Rasid Necati Aslim / Anadolu Agency (Photo by Rasid Necati Aslim / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Az elmúlt négy napban több százezer ember állt hosszú órákig sorban, hogy lássa II. Erzsébet sírját, azonban ez nem mindenkinek sikerült. Most kiderült, hogy ki volt az utolsó ember, akit még beengedtek, hogy megnézze a néhai királynő koporsóját, és azt is elmondta, hogy mit érzett, amikor meghallotta, hogy ő az utolsó, akinek ez megadatik.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este volt az utolsó alkalom, hogy az emberek megtekintsék a II. Erzsébet koporsóját, még este ezrek álltak sorban. Az egyik őr ekkor odalépett egy hölgyhöz a sorban és közölte vele, hogy ő az utolsó, akinek lehetősége lesz megnézni a néhai királynő koporsóját, a mögötte lévők nagy csalódottságára.

Még este is rengetegen álltak sorban Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Rasid Necati Aslim

A The Guardiannak nyilatkozó hölgy felidézte, hogy nagyon hálás volt, amiért őt még beengedik, az egyik mögötte álló viszont arról beszélt, hogy az érkezéskor rossz irányba mentek, így néhány perccel később értek a helyszínre.

Ezen múlott, hogy ők már nem juthattak be.

A bejelentésre egész nap számítani lehetett, de ettől függetlenül sokan próbáltak meg csatlakozni a sorhoz, egy ponton 14 órát kellett várni arra, hogy valaki sorra kerüljön, de még este is 7 órát kellett várakozni, mielőtt bejelentették, hogy egy ponton túl már nem engednek be embereket. Percről percre közvetítésünket itt találják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről