Szívrohamot kapott miután áthívott magához három nőt, akikkel a Tinderen ismerkedett meg

Vágólapra másolva!
A rendőrök egy 60 éves, falklandi veterán katona, Daniel Alfredo Rusticane halálának ügyében nyomoznak. A boncolási jelentés szerint az idős férfi szívrohamot kapott, közvetlenül azután, hogy eltöltött egy estét három nővel, akiket a Tinderen ismert meg - írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

Holtan, az ágyához kötözve találtak rá a hatvanéves Daniel Alfredo Rusticane-re Argentínában. A rendőrök három nő ellen indítottak hajtóvadászatot, akiket azzal gyanúsítottak, hogy

halála előtt kirabolták és megkötözték a férfit, ezután magára hagyták, aminek következtében szívrohamot kapott.

Az egykori háborús katona Tinderen ismerkedett meg a nőkkel, mielőtt sor került a végzetes találkozásra.

A nyomozás során megtalálták a férfi kisteherautóját is, öt háztömbnyire a férfi Buenos Aires-i otthonától. A rendőrök gyanúja szerint valaki ellopta tőle. A kormányon talált ujjlenyomatok elemzése még folyamatban van.

Rusticane lánya, Gisela értesítette a szomszédokat az esetről, és arra kérte őket, hogy segítsenek azonosítani a három nőt, akikkel apja találkozhatott, mielőtt szívrohamot kapott.

- mondta el a rendőröknek névtelenül egy közeli barát.

Forrás: Jam Press

Karina Likalzi ügyész azt sem tartja kizártnak, hogy mielőtt kirabolták az áldozatot, szexuális szerepjáték történt köztük.

A rendőrök jelenleg egy toxikológiai vizsgálat eredményére várnak, hogy megállapítsák, fogyaszthatott-e a férfi valamilyen szert, ami szívrohamhoz vezetett.

A szóvivő szerint azonban az is elképzelhető, hogy a nők

kikötözték, ami olyan mértékű szorongáshoz, illetve sokkhoz vezetett nála, hogy emiatt kapott szívrohamot.

A nyomozás folytatódik.