Személyes titkokat osztott meg a királynőről egy fehérneműcég, kirúgták őket

Queen Elizabeth II drives her car Queen Elizabeth II driving car WINDSOR, elisabeth, királynő, II. Erzsébet brit királynő, autó, autót vezet, vezet
WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 16: Queen Elizabeth ll drives her four wheel drive Land Rover during the Royal Windsor Horse Show on May 16, 1992 in Windsor, England. (Photo by Anwar Hussein/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Magánjellegű információkat adott ki egy cég II. Erzsébet királynőről, mire a királyi család véget vetett a több mint 60 éve tartó munkakapcsolatnak - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

2021-ig a Rigby & Peller nevű luxustermékeket gyártó cég volt a királyi udvar hivatalos fehérnemű-beszállítója már 1960 óta.

A cég tulajdonosa, June Kenton néhány évvel ezelőtt, 2017-ben egy önéletrajzi regényt is kiadott, amely szerint Kenton személyesen kereste fel rendszeresen Erzsébetet, hogy melltartókat próbáltasson vele. A könyvben pedig részletezi, hogy

az uralkodó ilyenkor félmeztelenül álldogált előtte, természetesen kutyusai társaságában.

Kenton nemcsak Erzsébetet, de húgát, Margitot, valamint édesanyját, az anyakirálynőt is öltöztette.

II. Erzsébet brit királynő 1992-ben Windsorban Forrás: Getty Images/1992 Anwar Hussein/Anwar Hussein

Feltehetően a tartalmazó könyv volt az oka annak, hogy a palota megszüntette a több mint fél évszázada tartó üzleti kapcsolatot a céggel. Kenton próbált védekezni, mondván, hogy csupán néhány történetet mesélt el az életéből, de a brit királyi udvarban az indiszkréció egy megbocsáthatatlan bűn.