A floridai anyuka véresen komolyan veszi gyermekei biztonságát

Vágólapra másolva!
Egy kétgyermekes anyuka megtiltotta gyerekeinek, hogy lufikkal, ugrókötelekkel, mágnesekkel, fénykardokkal játsszanak - mindezt azért, amit temetkezési vállalkozóként látott.
Vágólapra másolva!

A 29 éves Lauren Eliza, egykori temetkezési vállalkozó azt mondja, hogy annyi gyerek boncolásán vett részt, hogy a munkában eltöltött idő miatt különösen óvatos lett a saját gyerekeivel kapcsolatban - írja a Metro.

A floridai Fort Myersből származó anyuka így nyilatkozott:

Nevetek rajta. Túlságosan óvó anyuka vagyok, és ez így van rendjén.

Lauren and one of her sons as a baby

"Úgy emlegetem magam, mint egy sebhelyes halottkém. Sok gyereket láttam a ravatalozóban, és ezt az élményt sosem lehet kiheverni. Nem engedem a gyerekeiet trambulinra. Nem használunk emeletes ágyat, és nem hordanak pizsamát, aminek a derekán zsinór van.

Lauren a két- és négyéves fiainak adott ételek tekintetében is szigorú.

Azt mondta: Én hatéves koromig nem ehettem mogyorót, és ugyanez lesz a helyzet velük is. Nem tartok otthon olyan apró dolgokat, amitől megfulladhatnak.

A halál bárkivel megtörténhet.

A halálról beszélni a gyerekeknél nem népszerű beszélgetés, de fontos.

Ez az erősen kockázatkerülő hozzáállás nem újdonság Lauren családjában, hiszen saját édesapja, az 53 éves Pat temetkezési vállalkozó és mentős volt.

Normális gyerekkorom volt, és nem értettem, hogy a szüleim miért korlátozzák a dolgokat, amíg fel nem nőttem" - mondta Lauren.