Megölhetett két férfit egy fiatal Tiktok-sztár

Mahek Bukhari, tiktoker, gyilkosság
Vágólapra másolva!
Mahek Bukhari, akit követői Mayaként ismernek, több emberrel szőtt összeesküvést, hogy meggyilkolja édesanyja korábbi szeretőjét, miután a férfi azzal fenyegetőzött, hogy szexuális tartalmú felvételeket hoz nyilvánosságra.
Vágólapra másolva!

A 21 éves Saqib Hussain és szintén 21 éves barátja, Mohammed Hashim Ijazuddin Oxfordshire-ben éltek, az iskola óta barátok voltak. Február 11-én Ijazuddin beleegyezett, hogy elviszi barátját Leicesterbe, ám ez az életébe került. Nem sokkal éjfél után Škodájukkal egy fának ütköztek az A46-os úton Leicester közelében.

Az autó gyakorlatilag kettészakadt, majd kigyulladt.

Közvetlenül a baleset előtt az anyósülésen ülő Hussain hívta a rendőrséget, akiknek azt mondta, két autóval követik őket, és le akarják őket szorítani az útról.

- kérte kétségbeesetten a rendőröket.

A hívás végén hallani lehetett, ahogy a férfi kiáltott, majd a nagy csattanás után megszakadt a vonal.

A fiatal tiktoker mások segítségével állított csapdát a férfiaknak

Az ügyész szerint Hussain halála előtti hívása bizonyíték arra, hogy nem egyszerű baleset történt, hanem szándékos gyilkosság, amivel a 45 éves Ansreen Bukharit és lányát, a 23 éves Mahek Bukharit gyanúsítják. Hussain családja elmondta a nyomozóknak, hogy a férfinek 3 évig tartó viszonya volt a 45 éves nővel.

A férfi több szexuális tartalmú anyagot is rögzített, és mikor a nő szakítani akart vele, megfenyegette, hogy ezeket a felvételeket elküldi a nő férjének és fiának.

A nő egyedül a lányának számolt be a zsarolásról, az ügyész szerint ez elegendő indíték lehetett a nőknek a férfi "elhallgattatására".

Mahek Bukharinak 126 ezer követője volt a Tiktokon és 43 ezer az Instagramon, rendszeresen osztott meg tartalmakat kézitáskáiról, ruháiról és sminkjéről.

Január 4-én azt az üzenetet írta édesanyjának:

A nő és édesanyja most álltak bíróság elé. Szintén a bíró elé kell állnia a 28 éves Rekan Karwannak és a 22 éves Raees Jamalnak, akik állítólag segítettek beszervezni másokat a gyilkosságba, köztük a 22 éves Natasha Akhtart, aki az egyik "leszorító" autó tulajdonosa.

Mellettük szintén a vádlottak padján van a 22 éves Sanaf Gulammustafa, a 27 éves Ameer Jamal és a 20 éves Mohammed Patel, mind Leicesterben élnek - írja a Sky News.

A három nő és öt férfi tagad minden vádat, a tárgyalás folytatódik.