Késsel megszúrta, majd élve eltemette feleségét egy washingtoni férfi

Chae Kyong An, Washington , gyilkossági kísérlet, élve eltemetés
Vágólapra másolva!
Elrabolta, összeszúrkálta, majd élve eltemette feleségét egy washingtoni férfi. Az 53 éves Chae Kyong An ellen emberrablás, családon belüli erőszak és gyilkossági kísérlet miatt emeltek vádat - írja a HuffPost.
Vágólapra másolva!

Egy nőnek sikerült megszöknie Washington államban, miután elhidegült férje állítólag megkéselte és élve eltemette az erdőben – közölte a helyi rendőrség.

A Thurston megyei seriff helyettese hétfőn hajnali 1 óra előtt egy bajba jutott nőt talált egy ház udvarán - írja az NBC News bírósági dokumentumokra hivatkozva.

– sikoltotta a nő. A

bírósági iratok szerint a nyaka, az arca és a bokája körül még ekkor is ragasztószalag volt. A lábán, karján és fején pedig kiterjedt zúzódások, ruhája és haja pedig koszos volt.

A rendőrséget azután hívták a helyszínre, hogy a nő egy helyi lakos ajtaján dörömbölt és segítséget kért.

A nő azt mondta a nyomozóknak, hogy férje elrabolta otthonából, és az erdőbe hurcolta. Azt mondta, sikerült megszöknie, ezután 20-30 percet gyalogolt az erdőn át addig a házig, ahol végül segítséget kért.

A nőt kórházba szállították, ahol ellátták sérüléseit.

A Lacey-i Rendőrkapitányság szerint családon belüli erőszak miatt távoltartási végzést adtak ki Chae Kyong An ellen. Néhány órával később a férfit letartóztatták, miután egy túrázó észrevette a furgonját egy ösvényen.

A rendőrök a nő szomszédaitól biztonsági videókat szereztek be, amelyeken látható, ahogy féri behajt furgonjával a garázsába, majd nem sokkal ezután el is hajt onnan.

A nő azt mondta a rendőröknek, hogy a férja betuszkolta a furgonban, majd a földekre hajtottak. A nő azt mondta,

hallotta, ahogy férje ás.

A nő azt is elmondta, hogy férje mellkason szúrta, majd egy nehéz faággal leütötte, és ekkor a kiásott gödörbe esett.

Azt monda, hogy ezután valahogy sikerült a földet letörölni az arcáról, és valahogy elszakítani a ragasztószalagot is, bár ez sok időbe telt, sikerült elmenekülnie. Azt is mondta, hogy

amikor sikerült kiszabadulnia a sírból, látta, hogy a furgon még mindig a közelben állt, égett a lámpája.

Ezután szaladt át az erdőn egészen a házig, ahol a rendőrök megtalálták.

Kiderült, hogy az elrablása idejében egy ismeretlen hívást kaptak a rendőrök az otthonából. A nő elmosta, hogy miután a férje megkötözte sikerült az okosórájával felhívnia a rendőrséget.