Apáti Bence: Tombolnak Iker Casillas miatt a traszgender csillámpónik

Porto's Spanish goalkeeper Iker Casillas
Vágólapra másolva!
Apáti Bence írása az Origónak.
Vágólapra másolva!

Egyre nagyobb a felháborodás a haladó sajtóban amiatt, hogy Iker Casillas mégsem a férfiakat szereti.
Pedig mennyire hittek, mennyire reménykedtek, mennyire vágyták, hogy amit álmaikban már számtalan alkalommal elképzeltek, azt, hogy a spanyol kapus gyengéden, ám mégis határozottan magához húzza őket, és a fülükbe suttogja: "El amor es el amor" majd valamelyik bigott, jobboldali politikus fényképe előtt szemtelenül és szenvedélyesen egymáséi lehetnek. De ez mégsem a valóság, hanem csak egy vágyálom.

Igen, az álom mindössze álom maradt, a spanyolok legendás kapusa mégsem coming outolt a Twitteren.

Kis csapás ez a focivilágnak, óriási csapás az LMBTQIHKEXB lobbinak.

Az ügy tényleg óriási hullámokat vetett, a tegnapi nap óta a 444 a sokadik cikkben foglalkozik a Casillas gate-tel, és bár eleinte szinte tapintani lehetett a szerkesztőségből kiáramló szivárványszínű kis boldogságfelhőket; eksztatikus állapotban, hurrázva ünnepelték a kapus roppant bátor megnyilvánulását, azonban miután kiderült, hogy a futballcsillag(ot) csak viccelt/megviccelték/meghekkelték, azóta kis túlzással elsőszámú közellenségé léptették elő.

Őt és Puyolt is, aki egészen felháborító módon még reagált is valami vicceset a Twitteren.

Iker Casillas a Twitterre írta ki, hogy meleg, majd később törölte a bejegyzést, mivel állítása szerint meghekkelték Forrás: Twitter

Gyuri bácsi lapja azóta ökölbe szorult fejjel, sorra idézi azoknak a közszereplőknek a véleményét, akik szerint ugyan tényleg sok mindennel lehet viccelni, például azzal, hogy a magyar miniszterelnök gyerekeit pedofiloknak adják, na de, hogy a világ egyszerűen képtelen megérteni, hogy egy ilyen ellenséges közegben, ahol a homoszexuálisokat csak az összes nagy multi, a divatcégek, az üdítőital-gyártók, a filmstúdiók és a tévéshow-k ünneplik, ahol egy melegeket sorozatgyilkoló homoszexuálisról szóló cikkekből, ajánlókból, és kritikákból csak az marad ki, hogy az illető amúgy a férfiakat szerette, nos egy ilyen társadalomban a legmagasabb fokú ízléstelenségére és tapintatlanságra vall, ha valaki azzal viccelődik, hogy meleg, miközben nem is meleg.

Az illető ilyenkor óriási, megbocsáthatatlan hibát, bűnt követ el, még akkor is, ha történetesen nem is ő írta ki az ominózus Twitter-üzenetet, és mondjuk az történt, hogy egy kisebb kocsmázás alkalmával, miközben Casillas kint felejtette a telefonját az asztalon, amíg könnyített magán a mosdóban, a haverjai megtréfálták.

Szinte biztosan valami hasonló történhetett, de mindez nem menti fel a kapust: több száz millió rejtőzködő melegnek, bi-, homo- és transzszexuálisnak, valamint filigrán transzcsillámpóninak törte ezer darabjára az álmát, így az egyetlen helyes döntés az lehet, ha levonná a megfelelő következtetést, nyilvánosan bocsánatot kérne, önként visszavonulna a közélettől, esetleg felkötné magát az első fára.
Egészen abszurd ezeket pont a 444-en látni, ott, ahol a Charlie Hebdo-tragédia kapcsán még olyanokat olvashattunk, hogy a nyugati világ egyik legfontosabb vívmánya, hogy bármivel lehet viccelni, akár magával a prófétával is.

Persze azóta sok víz lefolyt a Szajnán, betört, pardon bejött Európába pár millió muzulmán, manapság inkább az a mondás, hogy Jézus Krisztuson egy progresszív demokrata bármikor gúnyolódhat, na de a béke vallásán... Kérem szépen, az ízléstelenséget és a rasszizmust hagyjuk meg a hanyatló kelet-európai fasiszták ópiumának, meg azért a lóf@sznak is van vége, Allahhal meg Mohameddel csak a nácik képesek viccelődni.

Iker Casillas Forrás: NurPhoto via AFP/DPI/NurPhoto/Dpi

Meg azzal, hogy melegek, miközben nem is azok.

Döbbenet, skandallum, ennél érzéketlenebb, otrombább viccet el sem lehet képzelni.

Egyszerűen megengedhetetlen, hogy ilyesmiken tréfálkozzunk!

Az újmarxista fiatalságnak nem ilyen sértő és megalázó gúnyviccekre lenne szüksége, hanem támogató közegre, ahol végre annyira biztonságban érezhetik magukat, hogy előbújjanak.

Háborúk jöhetnek meg mehetnek, a bolygó is felforrhat meg kihűlhet, de a világ legfontosabb eseménye mindig is a coming out, az előbújás lesz.

A történelem során sok milliárd rejtőzködő LMBTQI ember vetett véget önkezével az életének, mert nem bújhatott elő.

Erre nézvést nincsenek persze bizonyítékaink, de ilyenre nincs is szükség, aki megkérdőjelezi a statisztikánkat, azt simán nácinak és homofóbnak bélyegezzük.

Anglia viszont már jó úton jár, ott a Z generációnak csak a 71 százaléka tartja magát heterónak.
Az irány jó elvtársak, de van ebben még kraft.

Ez az arány ugyanis sehol nincs, ahhoz képest, amit az ókori görög társadalmak csodálatos időszakában produkáltunk.

Vagy amit bármelyik börtönben.

Akkor lehetünk csak elégedettek, ha megfordulnak az arányok, és a liberális progresszió eléri, hogy végre mindenki, de legalább a fiatalok 71 százaléka vállalja, hogy homoszexuális.

Szerintünk amúgy csak a társadalom erőlteti rá az emberekre, hogy a másik nemet kell szeretni, alapvetően mindenki homoszexuálisnak születik, de üsse kavics, a 71 százalék sem rossz, egyelőre azzal is kiegyezünk.

Egyelőre.

Az ilyen ócska szabotőröket pedig, mint ez a kiöregedett focista, igenis ki kell csinálni.
Ilyennel viccelni, hogy meleg?

Az ember esze megáll.

- Amúgy hallottad, hogy a szerdai tüntetésen Funktasztikus azt mondta, hogy a miniszterelnök unokáit pedofiloknak adná?
- Ja, persze, na az fantasztikus vicc volt.