Kicsoda Dahbia B., a 12 éves párizsi kislányt megerőszakoló és halálra kínzó nő és miért tette?

dahbia b., 12 éves, kislány, meggyilkolták, gyilkolás, bűncselekmény, tüntetés, párizs
Vágólapra másolva!
„A minden brutalitáson és civilizációs normán túllépő gyilkosság a francia társadalom hozadékaként értékelhető" – állítja a közismert francia esszéíró, Céline Pina a 12 éves Lola meggyilkolása kapcsán. Vagyis, hogy a párhuzamos társadalom kialakulása, a bevándorlók franciagyűlölete is hozzájárult a borzalmas gyilkossághoz. Mint az Origó többször megírta: algériai bevándorlók (a gyilkos egy illegális migráns) megkínoztak, megerőszakoltak és meggyilkoltak egy 12 éves párizsi kislányt. Feltehetően szervkereskedő lehetett a gyilkos nő. A brutális gyilkosról most újabb részletek derültek ki. Négy nappal a tragédia előtt még igen vidáman aktív volt a közösségi médiában.
Vágólapra másolva!

Döbbenetes, embertelen kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságról számolt be az Origo nemrégiben. Itt és itt is írtunk egy 12 éves párizsi kislány egész Franciaországot felkavaró brutális meggyilkolásáról. Kiderült, hogy a 12 éves Lola algériai migráns gyilkosa, a 24 éves Dahbia B. illegálisan tartózkodott Franciaországban. Ugyan legálisan érkezett, de a diákvízuma időközben lejárt, és a többszöri írásbeli felszólítás ellenére sem hagyta el Franciaországot. Az algériai bűnözőt elfogták.

Egész Franciaországot felkavarta a 12 éves Lola brutális meggyilkolása Forrás: AFP/Julien De Rosa

Céline Pina, a „Causeur” újságírója, közismert francia esszéíró szerint

A Le Figaro-nak adott nagy interjújában az újságírónő visszautal az elmúlt években elkövetett számtalan brutális gyilkosságra, és nem fél azt mondani a baloldali liberális véleményterroristák várható támadásai ellenére sem, hogy „ezeket a bűncselekményeket mind illegális migránsok követték el, ráadásul olyanok, akik ellen kiutasítási eljárás volt érvényben.” Ennek viszont a francia igazságszolgáltatás képtelen volt érvényt szerezni és mind a mai napig képtelen erre. Vagy nem is akar.

Egyszerűen kifejezve, a francia igazságszolgáltatás (ismét) megbukott.

Éric Zemmour, a „Reconquête” elnöke, világhírű esszéíró szerint Franciaország „olyan történelmi pillanatot él, amikor a francia népet egy idegen nép hódítja meg és váltja fel, és ennek a folyamatnak ez a gyermek a szimbóluma. Minden külföldi által franciák ellen elkövetett gyilkosság a francia nép elleni gyilkosság " – nyilatkozta Zemmour a BFM-TV-ben. (Érdekes: a BFM TV-ben alig engedte a műsorvezetőnő Zemmournak, hogy gondolatait végigmondja.)

Éric Zemmour egyébként arra utalt, hogy az algériai nő pusztán azért (is) kínozhatta és gyilkolhatta meg a 12 éves Lolát, mert Lola francia.

Párizsban hatalmas tüntetést szerveztek Forrás: NurPhoto via AFP/Michel Stoupak/NurPhoto/Michel Stoupak

Párizsban hatalmas tüntetést szerveztek tiltakozásul, erről persze a baloldali médiumok alig vagy egyáltalán nem számoltak be.

A Le Figaro az üggyel kapcsolatban arról írt, hogy a 24 éves gyilkos,

Dahbia B. négy nappal a tragédia előtt még aktív volt a TikTok-on. Aggasztó módon az utolsó fiók, amelyre a fiatal nő feliratkozott, bűnügyekkel foglalkozott.

Fiókját, amelyen rendszerint mosolyogva, énekelve és a fejét rázva látható, azóta felfüggesztették, de októberben több videót is közzétett ezen a népszerű, döntően fiatalok által használt alkalmazáson. Profiljának „leírás" részében, hívja fel a figyelmet a Le Figaro, több szimbólum is szerepel: egy tigris, egy fekete zászló, egy koponya és keresztcsontok, valamint a „DZ" rövidítés, amely Algéria arab nyelvű kiejtésére utal.

A CIKKET A KÖVETKEZŐ OLDALON FOLYTATJUK.