15 hónapos gyerekre támadt egy tigris Indiában

ndia, 15 hónapos csecsemő, tigristámadás
Vágólapra másolva!
Egy 15 hónapos gyerekre támadt rá egy tigris a közép-indiai Madhya Pradesh államban. A gyerek és a segítésére siető édesanyja is életveszélyes sérüléseket szenvedtek.
Vágólapra másolva!

A támadás vasárnap a Bandhavgarh Tigrisrezervátum szélén történt.

Archana Choudhary pár percig puszta kézzel küzdött a tigrissel, mire a falusiak meghallották segélykiáltásait és közbeléptek.

A tigrisrezervátum környékén élő emberek elleni támadások nem ritkák. Archana Choudhary és a kisfia épp a mezőn voltak, amikor egy tigris kijött a bokrok közül és megtámadta a gyerekre.

A tigris ráharapott a fejére és megpróbálta elrángatni, amikor az anya közbelépett és puszta kézzel megpróbálta kiszabadítani a gyereket.

Segélykiáltásait meghallva oda siettek a falusiak, akiknek botokkal sikerült elüldözni a vadállatot. Azonban a nő és a kisfiú is életvezsélyes sérüléseket szenvedett - írja a BBC News.

Az anya tüdejét, míg a gyerek fejét szúrták át a tigris fogai,

mindkettőjüket az intenzíven kezelik és veszettség elleni oltást is kaptak.

Eközben a tigristámadás hatalmas pánikot keltett, a falusiak nem érzik magukat biztonságban, míg a vadállat szabadon van.

Sanjeev Srivastava kormánytisztviselő azt mondta a BBC Hindinek, hogy felkutatják és elfogják az állatot és intézkednek arról, hogy ne szökjön meg több tigris a rezervátumból.