Egy gyerek holttestét találták meg egy lopott autóban Houstonban

police line, do not cross, police line do not cross
FERGUSON, MO - MARCH 12: A police line tape is shown as it blocks off an area on South Florissant Road outside the Ferguson Police Department on March12, 2015 in Ferguson, MO. Two police officers were shot and wounded in front of the Ferguson Police department overnight as protestors gathered after the resignation of Ferguson Police Chief Tom Jackson. Both officers were taken to hospital with serious injuries but were reported to be concious. Michael B. Thomas/Getty Images/AFP (Photo by Michael B. Thomas / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Súlyos bűncselekmény történt az Egyesült Államokban. Egy autótolvaj lelőtte egy kocsi tulajdonosát, a gyerek apját. Azonban a kocsiban egy kisgyerek is volt, akit a gyilkos nem vett észre, miután ellopta az autót. A kétéves gyerek holttestére a rendőrök találtak rá kedden - írta az ABC News.
Vágólapra másolva!

A houstoni rendőrséghez kedden délután érkezett a segélyhívás egy lövöldözésről az El Camino Rey Del Rey utca és a Chimney Rock Road környékén. A kiérkező rendőrök egy 38 éves férfit találtak, akit agyonlőttek.

A nyomozók úgy vélik, hogy az áldozat egy másik férfival találkozott a helyszínen, amikor valószínűleg vita alakult ki. A másik férfi elővett egy fegyvert és többször rálőtt az áldozatra, mielőtt ellopta a fekete terepjáróját és elmenekült a helyszínről - mondta Larry Satterwhite, a helyi rendőrség helyettes-vezetője.

Még aznap este egy nő hívta fel a rendőröket, hogy bejelentse férje és 2 éves fia eltűnését.

Az asszony által megadott információk elég pontosak voltak ahhoz, hogy a rendőrség hamarosan rájöjjön, hogy a lövöldözés áldozata a férje.

- mondta az újságíróknak Satterwhite.

A lopott terepjárót, amelyben a kisfiú volt, az Elm Streeten találták meg, több mint 16 kilométerre a lövöldözés helyszínétől. A rendőrök betörték a lezárt autó ablakait, hogy a gyermekhez jussanak, majd azonnal megpróbáltak segítséget nyújtani, és mentőt hívtak.

- mondta. A halál oka egyelőre nem ismert, azt boncolás fogja megállapítani. A nyomozók úgy vélik, hogy a gyanúsított

a gyermeket a hátsó ülésen hagyta, az autót lezárta, és elmenekült .

A gyanúsítottat keresik, fekete férfiként írják le, aki fehér pólót, fekete rövidnadrágot és fekete Oakland Raiders sapkát viselt.

Amikor megkérdezték, van-e üzenete a gyanúsítottnak, Satterwhite azt mondta:

Címlapi képünk illusztráció!