Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Lezuhant egy helikopter az Egyesült Államokban, két rendőr meghalt

Charles Schwab Challenge - Final Round GettyImageRank2 Horizontal GOLF SPORT
FORT WORTH, TEXAS - MAY 29: A Bell UH-1 helicopter is seen during the Military Flyover commemorating Memorial Day during the final round of the Charles Schwab Challenge at Colonial Country Club on May 29, 2022 in Fort Worth, Texas. Tom Pennington/Getty Images/AFP (Photo by TOM PENNINGTON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Két rendőr meghalt kedden, amikor helikopterük villanyvezetéknek ütközött és lezuhant egy erdős területen az amerikai Tennessee államban. A baleset kivizsgálását az illetékes hatóságok megkezdték.
Vágólapra másolva!

Lezuhant egy helikopter Tennessee államban az Egyesült Államokban, miután egy villanyvezetéknek ütközött az Aetna-hegyen helyi idő szerint ma hajnal négykor - írja az ABC.

A helikopteren Marion County és a Tennesse autópálya-rendőrség rendőrei utaztak, mindketten meghaltak a balesetben.

Lezuhant egy helikopter az amerikai Tennesseeben, két ember meghalt. A kép illusztráció! Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Tom Pennington

A Szövetségi Légügyi Hivatal közleményt adott ki az esettel kapcsolatban - eszerint megkezdték a baleset körülményeinek vizsgálatát a Nemzeti Közlekedésbiztonsági Hivatallal együttműködésben.

A Tennessee Autópálya-rendőőrség nevében Travis Plotzer közölte, hogy a nyomozás még kezdeti stádiumban van, további részleteket nem kívánt az esettel kapcsolatban megosztani.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről