Lenyelt egy érmét egy ausztrál gyerek, majdnem belehalt

Vágólapra másolva!
Egy nő eszméletlenül és habzó szájjal talált rá a hároméves fiára az autója hátsó ülésén. A gyerek lenyelt egy érmét, ami miatt majdnem megfulladt, emaitt újra kellett éleszteni.
Vágólapra másolva!

Az eset az ausztráliai Georgia Queenslandben történt. Az édesanya a hazafelé vezető úton arra lett figyelmes, hogy az izgága gyerek szokatlanul furcsán alszik a hátsó ülésen.

Leállt egy szervíz parkolójába és próbálta felrázni a gyereket, aki nem adott életjeleket és habzott a szája.

Az anya ezután mellkasi kompressziót alkalmazott, hogy megpróbálja újjáéleszteni a gyereket, miközben a férje egy közeli kórházba vezetett.

Miután az orvosok stabilizálták az állapotát, röntgenfelvételt készítettek, hogy megállapítsák, mi okozta az eszméletvesztését.

Egy 20 centes érmét találtak a torkában.

Természetes úton szerették volna, hogy távozzon a gyerek szervezetéből, ugyanis komplikációt okozott volna, hogy felvágják a torkát.

Az érme megdöntött helyzetben szorult be a nyelőcsövébe, így csak egy apró résen keresztül tudott lélegezni.

Az átlagos hét napnál tovább tartott míg felszívódott a tárgy, de a kisfiú teljesen egészségesen távozott a kórházból - írja a Mirror.

A most négy éves Remington azóta szívesen meséli a többi gyereknek, hogy az édesanyja szerint egy érme „lakott benne".

Az esetet követően az édesanya részt vett egy gyermek újraélesztési tanfolyamon, és arra buzdított más szülőket is, hogy tegyék ugyanezt, hogy ne érje őket váratlanul, ha a gyermekük hasonlóan vészhelyes helyzetbe kerülne.