Bombariadó Dunaszerdahelyen, nagy erőkkel vonult ki a rendőrség és a tűzoltóság

Aranyosmarót, 2019. szeptember 29. Szlovák rendőrök a délnyugat-szlovákiai Aranyosmarót (Zlaté Moravce) térségében történt légi baleset helyszínén 2019. szeptember 29-én. Az előző este gyakorlórepülésen lezuhant a szlovák légierő egyik MiG-29-es típusú harci repülőgépe. A pilóta katapultált, és életben maradt. /MTI/MTVA/TASR/Lukás Grinaj
Vágólapra másolva!
A szlovák takarékpénztár (Slovenská sporiteľňa) dunaszerdahelyi fiókjaihoz kirendelték a rendőrséget és a tűzoltókat is egy ismeretlentől érkező fenyegetőzést követően.
Vágólapra másolva!

A takarékpénztár mindkét dunaszerdahelyi bankfiókját, a Fő utcait és a Nagyabonyi útit is lezárták és kiürítették, mivel egy ismeretlen személy bejelentette, hogy

robbanószert helyezett el valamelyik bankfiókban.

Olvasói felvétel az egyik lezárt fiókról:

Hodosi Tibor, a járási tűzoltók bevetési egységeinek parancsnoka megerősítette a bombafenyegetésről szóló értesüléseket. Az ugyanakkor jelenleg még nem tisztázott, a fenyegetés hány fiókra terjed ki. A nagymegyeri és somorjai egységeiknek ugyanis egyelőre nem kellett kivonulniuk.

A riasztás kapcsán további részletek egyelőre nem ismertek, rendőrségi forrásokból még nem érkezett információ.

Két héttel ezelőtt a ČSOB, illetve a Prima bank fiókjaiba jelentett be bombát ismeretlen tettes - emlékeztet a mostani riasztás kapcsán a Paraméter.sk.

Cikkünk kiemelt képe illusztáció.