Rejtélyes körülmények között eltűnt egy amerikai családanya

Vágólapra másolva!
Sietve, mobiltelefonját is hátrahagyva ment el otthonról a 39 éves Christina Powell. Azt mondta munkába megy, de oda nem érkezett meg. Egy hete keresi a rendőrség, az eddigi nyomozás azonban nem vezetett eredményre - írta a Fox News.
Vágólapra másolva!

A munkahelyén, a család és a barátok is azt mondták Christinán

nem látszott semmi nyoma annak, hogy bajban van, ezért is állnak értetlenül az asszony eltűnése előtt.

A 39 éves jogi assziszesztensként dolgozó nő július 5-én tűnt el, azzal távozott, hogy dolgozni megy, de nem érkezett meg a munkahelyére. Előtte odatelefonált, hogy késni fog, és ezt mondta a vele élő édesanyjának is, de

nem érkezett meg a munkahelyére.

Éppen ezért is, a kollégái elmentek a házához, hogy érdeklődjenek, mi van vele, de ott az asszony egyik kisgyermeke nyitott ajtót, aki azt mondta, az anyja nincs otthon, dolgozni ment.

Mint kiderült, a mobiltelefonját és az okosóráját is otthon hagyta, majd az autójával, egy 2020-as fekete Nissan Rogue-val elhajtott. Az utolsó felvétel róla a ház biztonsági kamerájának köszönhetően készült el, az látható, ahogy elsétál a bejárati ajtótól.

Azóta

ellenőrizték az asszony bankszámláját is, de nem volt pénzmozgás.

A rendőrség július 6- óta eltűnt személyként keresi a nőt, de eddig néhány téves információn túl nem találtak nyomára. Az asszonynak két óvodás korú gyermeke van.

Az üggyel a San Antonio-i rendőrség eltűnt személyekkel foglalkozó osztálya foglalkozik.